Mellom Jordalsgrenda og Øksendal var det mye vann i vegbanen mandags morgen. NRK melder at en bil kjørte ut i grøfta i dette området i morgentimene på grunn av mye vann i vegbanen.

Mye overvann fra elver og oversvømmelse fra grøfter gir fare for vannplaning, så vær obs.

Det har gått et jordras ved Falløya i Surnadal/Todalen, melder operasjonssentralen i Nordmøre og Romsdal. Teknisk etat ble varslet. Utbedring er iverksatt. Dalavegen ved Falla er nå stengt og vil ikke bli åpnet i dag mandag, opplyser politiet. Det er ingen mulighet for omkjøring.

Les mer om jordraset på Todalen.no.

Trollheimsporten melder om ras i Storåsbakkene. Raset har gått natt til mandag, og er på cirka 20 x 40 meter. Vegen på stedet er innsnevret som følge av raset. Det er ingen fare for veger eller bolighus, men ifølge John J. Storås er det fare for nye ras.

Politiet melder også at vegen mellom Torvikbukt og Torvikvatnet er stengt for alle kjøretøy. Vegen er skadet på grunn av store vannmengder i vegbanen og ingen kan passere. Entreprenør har kommet til stedet og UP holder vakt.

I Nesset er Eikesdalsvegen stengt.

Nesset kommune varsler også om at Merringsdalsvegen er stengt på grunn av store nedbørsmengder og rasfare.

Politiet fikk rett etter klokka sju mandag morgen melding om at et vogntog hadde kjørt på en stein som hadde rast ned på riksveg 70 i nærheten av Fale bru i Sunndal.

Vogntoget punkterte, og kjøretøyet traff autovernet på stedet. Det oppsto ingen personskade i hendelsen. Vogntoget fortsatte videre etter at dekket var skiftet, opplyser politiet. Veidekke bisto på stedet.

Det har høljet ned de siste dagene og det fortsetter å regne. Yr.no melder om fortsatt nedbør og overskyet i dag, før det skal klarne opp tirsdag.