Styret i Øra Kafe på Sunndal utlover dusør til den eller de som kan bidra til å løse saken med stjålne penger fra kafeen. Øra kafe har hatt besøk av tyver flere ganger sist 27. desember og nå er styret lei.

- Det er tatt penger flere ganger og det er mye penger som er tatt. Derfor håper vi nå dusøren vil hjelpe oss til å få slutt på dette, sier Gideon Steinberg ved Øra Kafe.

Det spesielle er at det ikke er tegn til innbrudd ved kafeen de gangene pengene er blitt borte. Pengene skal også ha vært gjemt på et "lurt" sted. Slik sett kan det se ut til at noen med kjennskap til kafeen har vært på ferde, men Gideon Steinberg vil ikke spekulere rundt hvem som står bak.

- Jeg konstaterer bare det ikke er tegn til innbrudd, sier Steinberg.

- Er det ikke dumt å oppbevare penger i kafeen?

- Nattsafen på banken har vært ute av drift ei stund, og vi trodde vi hadde gjemt pengene godt, men nå tror jeg ikke det er så lurt, sier Steinberg.

Steinberg sier det er mange som har jobbet hardt for å få Øra Kafe i drift. For dem er det ikke bare et pengeprosjekt, men penger trengs for å kunne drive og nå er de lei tyveri. Derfor utlover de en dusør på 10.000 kroner til den eller de som bidrar til å oppklare saken.

- At noen bare kommer om natta og tar alt er surt, sier Steinberg.