Sunndal og Surnadal kommuner har arrangert Sjekk Nordmøre Trondheimstreff på Dokkhuset de fire siste åra. Kommunene mener dette har vært en fin rekrutterings- og nettverksarena, og en viktig møteplass for næringsliv, kommuner og framtidig arbeidskraft. Tilbakemeldingene, sier arrangøren, har vært gode, både fra deltakere og bedrifter som har vært med.

– Vi har likevel hatt en følelse av at det er tid for forandring og det vil vi gjøre noe med, sier arrangementskomiteen.

Derfor legger kommunene opp til et litt annet konsept i år. Sjekk Nordmøre har stand på Trøndelagsdagen med etterfølgende TrondheimsPUBtreff. Trøndelagsdagen arrangeres den 20. april på Scandic Lerkendal.

PUBtreff i etterkant av Trøndelagsdagen blir uformelt. Sjekk Nordmøre ønsker å ha med deltakere fra bedrifter for å få til en god og uformell dialog med aktuelle deltakere, samt at det blir et sosialt treffsted.

– Et liknende pubtreff blir holdt i Oslo i september for å nå ut til personer på arenaer vi ikke har vært tidligere, sier Sjekk Nordmøre.