Med seks uker til termin kjenner Sigrid Vetleseter Bøe magen når hun trekker pusten. Men ikke mer enn at tonene triller vakkert ut av strupen når hun synger.

Lørdag kveld sang Sigrid med vennene, Sverre Johan Ål, Lars Eggen og med Hedda Hansen Berg ved pianoet til 100 middagsgjester ved Thon Hotel Vårsøg.

Gjestene koste seg med italiensk buffet med dessert og god drikke og stemningen var god. Mange sukk og stønn var å høre etter at hvert sangstykke var ferdig.

- Kjempefint, gøitt og bra, var noen av kommentarene som falt fra publikum innimellom sangene.

Verten, direktør Tor Rune Halset, og staben så også ut til å kose seg på denne så spesielle aften.

- Dette er noe nytt både for oss og for Sigrid, kunne Halset fortelle sine gjester.

På repertoaret sto stykker fra Porgy and Bess og den Glade Enke. Opera og operetter speiler livet med de store følelser og spilles og synges ut med stor innlevelse i glede og stort drama.

- Dette blir spennende. Det er mange folk jeg ikke visste skulle være her, sa Sigrid før start.

Hun og vennene sang i fire bolker. I pausene forsynte gjestene seg av buffeten, noe de fire vennene også passet på å gjøre. Sigrid spiser for to, som skal ha ei lita jente rundt midten av mars. Det virker ikke som magen påvirker henne nevneverdig.

- Må ta litt lengre drag når jeg trekker pusten, men det går bra når jeg tenker på det, sier hun.

Horisonten egnet seg bra som scene for opera og operetter. Aktørene visste å ta rommene i bruk for å skape drama og effekt der det var nødvendig.

Publikum virket å sette stor pris på en flott opplevelse.