Det har vært mange uhell på vegene rundt om i distriktet de siste dagene. I Snøvasmelan på riksveg 70 i øvre Sunndal var to kjøretøy involvert i ei trafikkulykke fredag ettermiddag. Bilene kjørte inn i hverandre. Politiet ble varslet om hendelsen rett før klokka 16.30.

Ifølge operasjonsleder i politidistriktet, Kjell Biesmans, var sju personer involvert i hendelsen.

Til sjukehus

Alt av tilgjengelig mannskap i både politi og ambulanse rykket ut til stedet, og brannvesenet var også på stedet og fikk ansvar for trafikkdirigeringen.

Ei kvinne ble sendt til Molde sjukehus for en sjekk og de andre til legevakta etter hendelsen, men alle de involverte skal ha sluppet unna med lettere skader.

Det var mulig for trafikk å passere på stedet etter hendelsen. Bilberging kom til og hentet kjøretøyene rett før klokka 18.

Årsaka til hendelsen er ikke klarlagt. Det har vært tett mellom snøbygene hele fredag, og glatt på vegene rundt om i distriktet.

Mange meldinger

- Det har vært mange meldinger om vansker på vegene, sier Biesmans.

- Det har gått i ett i hele dag.

Blant annet har politiet fått meldinger om hendelser i Tingvoll og i Ålvundfjord.

Ved Stølan i Tingvoll kjørte to biler inn i hverandre. I Ålvundfjord ble en personbil påkjørt bakfra. Fredag kveld melder politiet også om en utforkjøring på Røkkum i Ålvundfjord. En person satt i bilen, og slapp unna hendelsen uten skader.

Tidligere fredag kjørte et vogntog av vegen ved Fugelvågen i Ålvundfjord. Fredag kveld pågår bilberging på stedet, og vegen er helt stengt fra cirka klokka 20.00.

Biesmans kan imidlertid konstaterere at det ikke har blitt meldt om alvorlige personskader. Og råder folk som er ute på vegene til å kjøre forsiktig.

- Kjør etter forholdene. Hold god avstand, særlig når det er vanskelig føre og dårlig sikt.