Varaordfører i Rindal, Magnar Dalsegg, synes det er bra at det skal legges nytt asfaltdekke mellom Bolme og Holte bru i 2017.

- Men det løser ikke problemet, sier han, og skjønner ikke helt vitsen med å ta noen småstrekninger mens resten - som til alt overmål er den verste strekningen - bli stående igjen. - Strekningen videre fra Holte bru og til fylkesgrensa kommer jo også inn under Møre og Romsdal fylke, kommenterer han.

Vi kan illustrere vegstandarden videre fra Holte bru med en videosnutt John J Storholt har lagt ut på Youtube. Videoen har fått tittelen "Fv 65 går i oppløsning".

Ellers konstaterer Dalsegg at det gjenstår mye arbeid på korridorene helt fram til Berkåk og til Orkanger før det bedrer arbeidsforholdene for tungtransporten. Han påpeker at dette er fylkesvegstrekninger med stor trafikk og spesielt stor andel tungtrafikk, og der vegmyndighetene har latt etterslepet på vedlikehold gå altfor langt.

Dalsegg og ordfører Ola Heggem kritiserer i Driva onsdag 22. mars at det daglige vedlikeholdet på eksisterende vegnett blir skadelidende som følge av at fylkespolitikerne prioriterer nye store vegprosjekt.