Etter kampen var Sunndal-trener Bjarne Volden tydelig overfor Driva på hva han mente om noen av dommerens avgjørelser.

Rødt kort?

Det oppsto ikke én, ei heller to, men tre situasjoner som fikk Sunndal-treneren til å reagere.

Tidlig i andre omgang, på stillingen 2-2, scoret hjemmelaget på det Volden beskriver som et klart offside-mål. Like etter kunne Sunndal fått en gylden mulighet til å utligne med en gang.

- Vi kunne gått opp til 3-3 like etterpå, hvor Mari Gjul er på vei igjennom. Men så blir hun felt av sistemann. Det er jo 20 meter mellom deres sistemann og nest siste. Så hun hadde jo kommet igjennom. På 17 meter blir hun felt og får frispark. Vedkommende får gult kort, sier en oppgitt Volden.

- Det burde jo vært rødt?

- Det skulle vært rødt kort, ja. Men ikke nok med det; hun ble tatt av den samme spilleren litt senere, da var hun på tur igjennom og ble felt – av den samme spilleren, og fikk kun frispark. Så der óg burde hun vært utvist, fortsetter han.

- Snakket du med dommeren etter kampslutt?

- Nei. Jeg holder meg langt bort i fra dommeren, fordi det var så elendig at, skulle jeg sagt noe, er jeg redd jeg ikke skulle fått sitte på benken i neste kamp, sier han.

Tidlig Sunndal-scoring

Sunndalsjentene har scoret først i samtlige av de tre foregående seriekampene denne sesongen. Mot Herd pyntet Mari Berset Lien på den statistikken allerede etter fem minutter.

Mari Gjul avanserte på venstrekanten, og slo inn til navnesøster Mari Berset Lien som bredsidet ballen i mål.

- Et nydelig mål, beskriver Volden.

Ti minutter senere utlignet Herd. Og etter halvtimen var kampen snudd.

Men fire minutter før pause var Sunndal inn i kampen igjen; Ida Sæter headet inn 2-2-scoringen.

Kampen bølget frem og tilbake i andre omgang, men det var hjemmelaget som var kliniske foran mål. Tidlig i andre omgang spilte Herd seg gjennom Sunndal-forsvaret og tok ledelsen på ny.

I løpet av de siste 20 minuttene scoret Herd ytterligere to mål. Dermed ble det en tung ettermiddag i Ålesund for Sunndals damelag.

Sunndal ligger på sjuendeplass med tre poeng etter fire kamper i 2. divisjon, tre poeng ned til nedrykksstreken.