Lørdag 20. mai braker det altså løs med loppemarked i Røde Kors-huset på Bøvra.

Det er Surnadal Røde Kors Omsorg som står bak, og leder Elin Bøklepp Kvande lover god gammeldags loppis-stemning.

I tillegg til loppemarkedet inne i storsalen, blir det loddsalg og telt utendørs med salg av kaffe og noe å bite i.

– Driftige medlemmer har allerede fått salgsbordene på plass, og her blir det mulighet for å sikre seg noen godbiter for en rimelig penge – og ikke minst - støtte en god sak, sier hun.

Hun retter en takk til næringslivet i Surnadal som sponser Røde Kors Omsorg med flotte gevinster og konstaterer at de møter lutter velvilje overalt, både fra næringsliv og andre støttespillere. Det er tydeligvis mange som setter pris på aktivitetene Røde Kors driver med.

Hjelpekorpsets beredskapsarbeid er en viktig - og ikke minst synlig - del av arbeidet til lokallaget samt at Omsorgsavdelingen arrangerer ettermiddagskaffe på Røde Kors-huset annenhver tirsdag. Dette er et kjærkomment treffsted for mange.

I Surnadal er også besøksvenn-ordningen etablert. Dette er et tilbud for mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Røde Kors besøksvenner bidrar til å gjøre hverdagen lettere for ensomme i alle aldre.

Alt dette og mer til støtter du ved å oppsøke loppemarkedet i Røde Kors-huset på Bøvra på lørdag.

For øvrig er årets Røde Kors-busstur planlagt. Den går til Smøla 31. august og byr på et variert og spennende program.

Her kan du ta kontakt med leder i lokallaget, Reidar Brøske, eller Nikoline Gridsvåg for flere opplysninger om turen, om påmeldingsfrist og liknende.