– Jeg har vel skaffet meg litt ekstraarbeid med navnet «Brukt og Bakels» siden det forplikter til å servere bakels hver gang jeg holder åpent. Men det hørtes bare så fint ut, ler Marit Landsem. Bokstavrim og greier.

Det er lenge siden hun begynte å interessere seg for auksjoner og loppemarked og for å handle brukte ting og tang og antikviteter.

Etter hvert har det hopet seg litt opp i den grad at hun må begynne å selge unna noe.

Da passet det godt med ei gammel tømmerhytte som var flyttet til Landsemholten annet steds fra. Det fordrer imidlertid at folk over 1,90 på strømpelesten bøyer hodet litt for takbjelkene.

Her finner du kopper og fat og alskens annet husgeråd - og på veggen henger bilder av kongefamilien blant annet med et bryllupsbilde av kronprins Olav og kronprinsesse Märtha.

På bordet står blant annet noen flotte sett med karafler og tilhørende glass - vi ser for oss å servere Hercule Poirot heimelaget tyttebærlikør her. Og kaffeserviser av forskjellige slag finner du også her, samt malerier og klokkestrenger til å henge på veggen.

Lørdag er altså åpningsdag, og i tillegg til bruktsalg og bakelsservering, får vi også en liten konsert med The Siskens.

Bandet består stort sett av tantebarn av Marit + en bror – og de opptrådte for øvrig på Bøgdakvelden under fjorårets Kulturvøkku i Rindal.

Hvordan du finner fram til Landsemholten? Fra Rindal sentrum mot nord kjører du ned Gjøabakken, passerer Gjøabakkbrua, og så er det første ned til venstre etter brua. Sjølsagt til høyre om du kommer andre vegen.