Det er El-Co AS som søker etter daglig leder, og de spør eventuelle søkere om du er en tydelig og entusiastisk leder som kan utvikle selskapet videre.

Arbeidsoppgaver vil være overordnet ansvar for daglig drift i El-Co, ansvar for forbedringsprosjekt, strategiarbeid og organisasjonsutvikling, kundekontakt, økonomi, rapportering og personalansvar.

Nåværende daglig leder Bjørnar Mogstad går fra slutten av august inn i stilling som leder ved salgskontoret til Pipelife.

- Jeg søker nye utfordringer jeg kan utvikle meg videre i. Når det er sagt har jeg hatt veldig fine år som daglig leder ved El-Co, og har lært mye i de to og et halvt årene jeg har vært der. Ellers konstaterer jeg at bedriften har hatt en positiv utvikling gjennom denne tida. Jeg føler at jeg har fått gjort mye, og tror den nye lederen vil finne det ryddig og greit å ta over, sier Mogstad.

El-Co er for øvrig datterselskap under Svorka AS med Halvard Fjeldvær som styreleder, men det er Assessit ved Per Kristian Øwre eller John Ole Aspli som er adressat for søknaden.

Søknadsfrist er satt til 9. juni.