Presseskriv:

Rindal Kunstlag er stolte over å kunne presentere årets kulturvøkku-utstiller i 2017 i Løsetlåna på Rindal skimuseum; Inger K. Giskeødegård.

Inger K. Giskeødegård er en norsk maler, avistegner og illustratør fra Ålesund. Hun har tegnet for Sunnmørsposten i flere år, har illustrert bøker og hatt flere utsmykningsoppdrag rundt om i landet.

Til utstillinga på skimuseet vil hun vise både maleri, akvareller og grafiske trykk med motiv både av beitende kyr og kystlandskap. Et kjennetegn på hennes arbeider er hennes levende strek og humoren i hennes illustrasjoner.

Giskeødegård har arbeidet som avistegner fra 1985 og som billedkunstner på heltid siden 1987. Separatutstillinger i utvalg er Tegnerforbundet i Oslo, AalesundsKunstforening, AvistegnernesHus i Drøbak, OscarsborgFestning ved Drøbak, GalleriArctandria i Oslo. Ellers en rekke kollektivutstillinger i landet, den første faktisk i TrondheimKunstforening midt på 80-tallet.

I 2001 mottok hun prisen for årets avistegner av norsk redaktørforening.

Kunstneren vil være til stede på åpninga av utstillinga første lørdag i juli. Utstillinga blir åpen daglig i to uker, unntatt mandager.

Velkommen!