Dordi ble nummer tre på ungdomsbirken. Foto: privat
Kari løp birken i gjørme. Foto: privat

Søstrene Kari og Dordi fra Øksendal i Sunndal løper for Sunndal friidrett. I helga deltok de i KM for 11- til 14-åringer i Måndalen.

Dordi løp 600 meter på 1.48.70 og Kari løp 600 meter på 1.47.45. Det var ny personlig rekord for Kari.

Begge tok gull i hver sin aldersklasse. Kari løp også 60 meter på tiden 9.48 og ble kretsmester i sin klasse. Det var ny personlig rekord dette også.

- Det var fint vær, ganske varmt og gode løpeforhold, sier Kari til Driva.

Forrige helg gjorde de det også godt i ungdomsbirken, ei gjørmete løype på 4,2 kilometer, der Dordi kom på pallen med tredjeplass i klasse jenter 12 år, og det var 46 i klassen hennes. Kari ble nummer 39 av 89 deltakere i klassen sin.

- Det var veldig gjørmete og glatt å løpe. Med så store felt var det vanskelig å komme seg fram i feltene. Mange ramlet, forteller Kari om det krevende løpet.

- Flott levert begge to, treningsinnsatsen gir resultater, kommenterer trener Svein Roger Lie i Sunndal friidrett.