Tacobuffet i ren fairplay-ånd

Eidsvåg sto med 0 poeng før kampen, med null skårede mål. Kampen åpnet derfor som forventet, med 1-0 til hjemmelaget ved Thea Holten etter bare 2 minutter.  Hyppige mål skulle vise seg å bli et stikkord for hele kampen. Thea Holten puttet henholdsvis hele fire mål til før pause, Ane Mogstad og Marit Ingeborg Ansnes med to hver, mens Marte Næss og Ingvild Berg også fikk skrevet seg på scoringslista med et mål hver før pause.

Dermed sto det hele 11-0 til hjemmelaget til pause.  Scoringsbonanzaen skulle fortsette også etter pause, og Eidsvåg fikk nesten ikke puste mellom sjansene. Surnadal/Søya/Todalen fortsatt i samme tempo også i 2. omgang, selv om seieren var sikret for lengst. I 2. omgang scoret Ingvild Berg ett til, Thea Holten fem mål til, Alice Naustbakk tre, Ane Mogstad to til, og Veronica Thunestveit Aasgård ett til.  Hjemmelaget ga seg altså ikke før de hadde scoret hele 23 mål, med knapt en sjanse i mot. 23-0 ble dermed sluttresultatet, som nokså sikkert er rekord på Syltøran. Hjemmelagets storscorer Thea Holten, må sies å være dagens store spiller med hele 9 mål!

Til tross for mye motgang og mange baklegnsmål, holdt Eidsvågspillerne lagmoralen oppe gjennom hele kampen. Etter kampen inviterte vertskapet til tacobuffet i ren fairplay-ånd og MOT-ånd, nettopp fordi at hjemmelaget var så imponert over pågangsmotet og stayerevnen til Eidsvåg-jentene.

Surnadal stilte følgende lag: Ida Vaseng Hansen (Kristine Mikkelsen 45.min) - Guro Beate Sæterbø, Lone Brøske, Marte Næss (Åslaug Sørvik Grimsmo 45.min) - Ragnhild Snekvik (Emma Sæther 45.min), Ane Mogstad, Veronica Thunestveit Aasgård, Ingvild Berg, Marte Nes (Marit Ingeborg Ansnes inn igjen etter 75.min) - Marit Ingeborg Ansnes (Alice Naustbakk 45.min), Thea Holten