På Øratorget er første del av jubileumskonsertene til Sunndal Sparebank i full gang. Først ute var Tore Pedersen, som leverte flere fine sanger og satte en god stemning på torget. Deretter var det Erik og Kriss sin tur. Erik Mortvedt og Kristoffer Tømmerbakke med band har ingen vansker med å få med seg folket, sjøl om regnet til tider høljer ned. Publikum er utstyrt med regnponcho og er klare for det meste. Med kjente hits som "Det e'kke meg det er deg" og "Ølbriller" får de både yngre og eldre konsertgjengere med.

Tømmerbakke har til og med bursdag i dag, fredag - og feirer dagen med konsert på Sunndalsøra. Han fikk også servert bursdagssang på Øratorget, til stor glede for publikum.

"Vi feirer i Sunndal,  Hurra for K!!", skriver Erik og Kriss på sin offisielle Facebookside, og oppfordrer folk om å laste ned låta "Det er alle de små tingene som gjør livet stort".

- Kjempebra!, syntes en gjeng Driva traff på på Øratorget - Linn Anita Hageløkken, Sabrina Michelle Grødal, Ane S. Strand, Marita Øvrelid Jakobsen, Jakob Øvrelid og Axel Andersen.

Og ennå er kvelden ung.

Etter Erik og Kriss var det Freddy Kalas som entret scenen - og som kjent er det hos Kalas det er fest! Stemningen stiger enda noen hakk - og når folk får servert låta de har ventet på av Fredrik Auke, som han egentlig heter, "Jovial", er det hender i været og allsang - og regnet, det har gitt seg!

Nå står bare Paperboys igjen - noe mange har gledet seg til.

Mer fra konsertene i papirutgaven onsdag!

Lørdag kveld avslutter Åge Aleksandersen og Sambandet bankens jubileumshelg. To tusen billetter er solgt.