Eidsvåg må fortsatt vente på sine første poeng i årets fjerdedivisjon. På Sande sin kunstgrasbane ble hjemmelaget for sterke. Dermed måtte gjestene reise hjem med nok et tap etter å ha sluppet inn til sammen fem mål – tre i første omgang og to i andre.

Spillende trener Arnt Erik Brakstad er likevel ikke så aller verst fornøyd etter fredagens bortekamp.

– Vi stiller i kveld med et noe jevnere mannskap enn vi har hatt i enkelte kampere tidligere, og føler at vi er ganske godt med i første del av kampen, sier treneren.

Dessverre ble Brakstad selv skadet ut i omgangen, noe som førte til rokkeringer innad i laget. Som en følge av dette slapp laget inn et par unødvendige mål i løpet av førsteomgangen. At det ikke ble verre enn 5–0 til slutt, synes Brakstad må være akseptabelt motstanderen tatt i betraktning.

– Vi spilte en OK kamp i forhold til forventningene, sier Brakstad, som berømmer moralen i laget.

Sunndalstrener Torgeir Ruud Ramsli på sin side synes at spillet fra hjemmelaget sin side er greit, men han savner mer besluttsomhet foran kassa.

Etter halvspilt andreomgang valgte han for øvrig å sende de tre målscorerne så langt, Erik Ruud Ramsli (2), Chrisander Nyland og Erling Farstad Fredriksen i dusjen. Dette for at flest mulig av spillerne skulle få kamptrening. Dermed fikk innbytter Tobias Bauge Kirkevåg æren av å fastsette sluttresultatet til 5-0. Selv spilte Torgeir også de siste ti minuttene etter at han oppdaget at Vegard Ledal hadde begynt å halte. Det hører med til historien at Sunndal også brente et straffespark med fem minutter igjen å spille.

Mer fra fredagens lokaloppgjøret på Sande mellom Sunndal og Eidsvåg finner du i Driva sin papirutgave førstkommende onsdag.