Torsdag klokka 17, norsk tid, nådde sunndalingen og venninna Anita Løvli målet: Denali, 6190 meter over havet, i Alaska, Nord-Amerika.

På Facebook blir det rapportert at de to nådde toppen sammen, i solskinn og fint vær, uten å ha fått etterforsyninger undervegs. Turen er svært krevende: Bare 30 prosent av alle som har forsøkt seg på utfordringen denne sesongen, skal ha greid å nå toppen, som regnes for farlig, bratt og vanskelig å bestige.

"To glade jenter", skriver Ingvild på Facebook om bildet av venninene som holder rundt hverandre på toppen.

Sunndalingen har dermed maktet den fantastiske prestasjonen å erobre seks av de sju fjelltoppene som utgjør "Seven Summits" - de høyeste fjelltoppene på hvert av de sju kontinentene.

Så langt har hun besteget Kilimanjaro, Tanzania, Afrikas høyeste fjell, 5895 meter over havet. Elbrus (5642 moh) i Kaukasus, den høyeste fjelltoppen i Europa. Aconcagua (6962 moh.) i Andesfjellene i Argentina, den høyeste i Sør-Amerika. Mount Vinson (4892 moh.) på Vinson Massif, det høyeste fjellet i Antarktis, 1200 kilometer fra Sydpolen. Og Mount Everest, sjølsagt, verdens tak, 8848 moh i Asia.

Nå gjenstår bare én, den sjuende fjelltoppen. Den høyeste på det australske kontinentet, som er å finne i New Guinea, Indonesia, Maoke-fjellene: Puncak Jaya, også kalt Carstensz Pyramid, 4884 moh. Det er imidlertid urolig i dette området, og det har skjedd at fjellklatrere har blitt kidnappet for løsepenger. Settemsdal sa til Driva nylig at hun vurderer en annen fjelltopp på kontinentet som også teller i Seven Summits. Siden Carstensz Pyramid ligger på Ny Guinea, holder noen Kosciuszko (2228 moh.) på det australske fastlandet for å være et riktigere valg for Oseania.

Ifølge flere medier skal det bare være åtte andre nordmenn som noen gang har fullført bragden å erobre alle sju toppene. Blant dem er Arne Næss, Cecilie Skog og Randi Skaug.

Da Driva møtte den spede, men fysisk og mentalt råsterke 33-åringen etter at hun hadde besteget verdens høgeste fjell, måtte vi spørre. Hva er drivkrafta?

– Eventyrlyst, nysgjerrighet, og et ønske om å oppleve ting. Jeg liker utfordringer, å presse meg sjøl, se hvor mye kroppen tåler. Når sier det stopp?, var svaret.

– Og så er jeg litt impulsiv. Det er ikke bestandig alt er så gjennomtenkt. Jeg bare gjør det, så får jeg ta det som det kommer!