Været slo seg på vranga, men det hindret ikke folk i å ta turen til Skei når Morgan Sulele, Cir.Cuz og Mads Veslelia spilte konsert.

Artistbookingen appellerte nok til de yngre, noe som også vistes ute foran scenen. Da kveldens første artist, Morgan Sulele gikk på scenen ble han møtt av et hylende og entusiastisk publikum. Ingen dårlig start på kvelden. Og når han sparte superhiten "Bare min" til slutt, ble det ingen dårlig avslutning heller. Konserten er tredelt, og etter Sulele vil artistene Cir.Cuz og Mads Veslelia spille til konsertslutt.

Stille og rolig

Røde kors, Natteravnene og politiet var på plass på festområdet. Helge Berg, sammen med tre andre kollegaer, melder om en så langt rolig start Berg.

Komiteleder Ragna Mauset har nok å henge fingrene i det hun haster avgårde fra det ene gjøremålet til det andre. Klokken 23:30 strømmer det fremdeles til med folk, men en nøyaktig oversikt er det ikke å oppdrive enda.

- Jeg kan ikke si noe om billettsalget så langt, men mye folk - det er det! sa Mauset.

Lørdag står Terje Tysland og Åge Sten Nilsen på hovedscenen, artister som kanskje appellerer mer til det mer voksne publikummet.