Veidekkelekene samler de beste i landet og ble arrangert på Lillehammer over flere dager i forrige uke, og i helga deltok fire løpere fra Sunndal friidrett på stevnet.

Superraske Dordi Forseth løp inn til en knakende god tid og ny personlig rekord i 12-årsklassen på 600 meter, og tok med det andreplassen av 14 deltakere. Tiden hennes ble 1.46.94. Søster Kari Forseth løp 800 meter og kom inn på 2.34, noe som holdt til en 8. plass av 15 i klasse jenter 14 år.

Brødrene Harald og Erling Lund Johansen imponerte også. På 400 meter satte Erling ny personlig rekord med nesten fire sekund til den nye tida 55.71. Det holdt til en tredjeplass. Broren Harald forbedret sin tid med 0,7 sekund og kom inn på 51.16 i klasse gutter 16 år, og dette holdt til en sterk andreplass. Trener Svein Roger Lie kommenterer at nummer 1 og 2 har de beste tidene i Norge i år, og er fornøyd med de to søskenparenes innsats.

Tingvoll med gode resultat

Også Tingvoll gjorde det godt i Veidekkelekene. På Tingvoll ILs sider finner vi dette:

Tingvoll IL detar også i år på Veidekkelene på Lillehammer. Her har det blitt mange godt resultat.

Sondre Løkke Hagen, G15: 1. plass diskos med 39.96 og 2. plass spyd med 48.18

Hedda Foss Smedsrud, J12: 3. plass 60m med 8.68 og 4. plass høgde med 1.30

Anja Wilker, J13: 7. plass i B-finalen med 8.86 og 7. plass i lengde med 4.26

Mali Bjerke Meisingset, J14: 7. plass i B-finalen 60m med 8.59 og 60mHK med 10.48

Lisa Wilker, J14: 2. plass i B-finalen med 8.35 og 1. plass i lengde med 5,15m

Simon Steinshamn, G18: (stilte i seniorklassen), 1.plass 3000m med 9.06.90 og 1500 m på 5.06.32 (nr 7)

Stafettlaget til Tingvoll vant 4x60m i klasse 13/14 år, 2.laget ble nr 8 og Straumsnes ble nr 10.

Fra Straumsnes:

Bendik Solem, G13 ble nr 3 i høyde med 1.45

Mia Therese Hals, J13 ble nr 2 i diskos med 22.00, og nr 3 i kule med 10.32

Eileen Hals, J12 ble nr 3 i spyd med 18.90

Dette var noen av mange gode resultat, skriver Tingvoll IL.

Rindal IL med seier

Mathilde Eidnes Bakken vant kule med 9,78 og spyd med 30,52 under Veidekkelekene.

Linn Røen Skjermo løp fredag 200m på 28,37, ny pers. Så løp hun 100 meter i forsøksheatet på 13,78, løp bedre i B-finalen på 13,61, 5 hundredeler fra pers, men i akkurat ikke godkjent vind, +2,1, skriver Rindal IL.

Mali Eidnes Bakken vant 1.500m under Veidekkelekene på torsdag.