Årets stryketrio består av Maren Lovise Nygård (fiolin), Mari Giske (bratsj) og Kaja Fjellberg Pettersen (cello) - og fredag byr de på kammerdrops. Det vil også bli servert en egen lunchbuffet.

Alle er frilansmusikere bosatt i Oslo-området  der de til daglig spiller med store og små ensembler. Hverdagen består både av vikarjobbing i institusjonsorkestrene, som f.eks KORK og som selvstendig næringsdrivende i alle mulige frittstående ensembler innenfor hele spekteret av musikksjangre. Kaja spiller i Oslo Strings, som hun også er med på å drive.

Alle i trioen startet med å spille som barn og har studert musikk på konservatorier og musikkhøgskoler i inn- og utland.

Maren og Mari har spilt i Barbara-orkestret siden 2015, Kaja er her for første gang.

- Vi storkoser oss her! Vi synes det er helt fantastisk det dere får til, og er superimponerte over både nivået og dugnadsinnsatsen. Musikken er flott, det er kjempeartig å spille med de andre dyktige musikerne i orkesteret, og alle vi blir kjent med er så utrolig hyggelige, sier Mari Giske i en pressemelding, som også hadde gleden av å ha med seg sin bror, Ap-politikeren Trond Giske, på premierefesten til årets utgave av musikalen.

Konserten er satt sammen av kammermusikalske godbiter (derav navnet) i ulike formater og fra forskjellige sjangre – alt fra Johann Sebastian Bach og Joseph Haydn, via en svensk vals og norske Johan Halvorsen, til brasiliansk Bossa Nova. Det blir både duoer, trioer og soloinnslag, og vi får også besøk av Barbara-trompeter Hayden Powell som vi fikk gleden av å spille med da han hadde sin konsert på Øra kafé.

- Vi ønsker å gi folk en hyggelig time med variert musikk og god mat, i håp om at de kan starte helga med et smil om munnen.