Tony Harnell er tilbake som vokalist i TNT - her med Roger Gilton, Ove Husemoen, Morten Diesel Dahl og Ronni LeTekrø.
(Foto: TNTs heimesider)

Tony Harnell er tilbake som vokalist i TNT - her med Roger Gilton, Ove Husemoen, Morten Diesel Dahl og Ronni LeTekrø. Foto: TNTs heimesider

Trønderfestivalen åpner showet i Fossen med høg allsangfaktor.
(Foto: Fra plakat.)

Trønderfestivalen åpner showet i Fossen med høg allsangfaktor. Foto: Fra plakat.

1 / 2

Gjør klart for Fosskonserten:

Trønderne inntar Storfossen

I Valsøybotn pågår hektisk dugnadsinnsats for å kunne ønske trønderne velkommen til scena i Storfossen. Blant annet bygges det ny bu for dem som skal kjøre lyd.

Onsdag kveld kommende uke kan vi glede oss over en heltrøndersk kveld i årets Fosskonsert.

Mange gleder seg nok ekstra over at TNT er tilbake i Fossen med Ronni Le Tekrø og Morten Diesel Dahl i storform – og også over at vokalist Tony Harnell er tilbake i bandet.

Signaturstemmen er viktig for å kjenne igjen gamle hits som «10.000 Lovers In One».

I år er det faktisk 30 år siden bandet ga ut «Tell No Tales», og slik sett midt i blinken med et gjenhør.

Men før vi får gjenoppleve TNT i Fossen, møter vi en gjeng med reinspikka trøndere med Dag Ingebrigtsen i spissen – og ellers Børge Rømma fra Too Far Gone, Petter Øien og Magne Almås fra Sie Gubba samt Becca med kjempehiten «Såmmår i bøgda» – alle godt hjulpet av Festivalbandet med musikere fra bandet til Terje Tysland.

Det dreier seg om kjente og kjære artister med et bredt nedslagsfelt.

Her skal det nok trekkes publikum fra begge sider av fylkesgrensa og enda mer langvegsfra.

Været er – som alltid – et samtaleemne før slike store utendørsevenement, og med for mye regn, kan det bli krevende å konkurrere med Storfossen både musikalsk og for publikum som skal holde varmen.

Dette er ikke Lars Botten i arrangementskomiteen bekymret for i år.

– Det har vært meldt mye regn også i Valsøybotn, men disse meldingene har ikke slått til. Det er faktisk ganske tørt og fossen er liten. Så får vi krysse fingrene for at det holder seg sånn også i dagene før konserten, sier han.

Yr.no melder et par dager med regn i neste uke, men ikke med de helt store nedbørmengdene. Og så blir det bare bedre fra tirsdag kveld og med helt utmerket vær til å holde utekonsert i på onsdag.

Fram mot helga skal graset slås i bakken vis-à-vis scena. Scena skal utvides noe og snekkere og dugnadsfolk er i full gang med å bygge ny bu for at lydfolka skal sitte tørt under tak uansett vær.

Fosskonserten er med andre ord godt i rute.

Mer å lese på Driva:
Siste nyheter

Hedret for innsatsen

Britt Sannes ble tildelt medaljen for lang og tro tjeneste i Halsa kommune.

Ny folkeavstemning i Halsa?

Kommunesammenslåingen er gjennomført i strid med kommuneloven, mener Einar Vaagland (Halsa Ap), som spør ordføreren hvor mange underskrifter han trenger for å "følge folkeviljen" og avholde ny folkeavstemning.

Festdag i Åsskard

Fest, fargar og liv prega hausttakkefesten i Åsskard søndag. Mange gjorde sitt til ei fin samling i kyrkja - med påfølgjande konfirmantjubileum.

Boltra seg i naturen

I Bøfjorden barnehage hadde dei uteveke i veke 36, ei veke der dei kosa seg med ulike aktivitetar ute frå morgon til ettermiddag kvar dag heile veka.

Nordstoga på Leikarvollen Scene:

Kay inviterer til ny konsert

I oktober blir det solokonsert med Odd Nordstoga på Leikarvollen Scene i Bøfjorden. Meir enn halvparten av billettane er seld, og her er det «førstemann til mølla» som gjeld.

BRAKSTAD:

Eidsvåg klar for 5. divisjon

Kampen mot tabellnabo Elnesvågen var vinn eller forsvinn for Eidsvåg. Det endte med sistnevnte.

Fullt hus:

Populær rømmegrøtdag

For tredje året inviterte styret i Bæverhall til rømmegrøtdag lørdag. Det går gjetord om den gode rømmegrøten til Johanne Holten, så bygdefolket kom i hopetall.

Yoga med utsikt

Mens fjellet viste seg med sine fineste høstfarger, tok en sprek gjeng med damer turen opp til Åsbøsnytå for en økt med fjellyoga.

SUNNDAL SLITER MOT AK PÅ BRUHAGEN:

FRA GLEDE TIL SKUFFELSE PÅ OVERTID

Sunndal snudde 0-2 til 2-2 på overtid i oppgjøret mot AK. «Jeg hadde vært fornøyd med 2-2», sier trener Torgeir Ruud Ramsli. I stedet banket AKs Kenneth Meyer inn 3-2 fra drøye 25 meter litt senere inn i overtiden.

Biluhell ved idrettsbanen

- Et hendelig uhell, fastslår politibetjent Per Gjeldnes.

To menn siktet

Mistenkes for promillekjøring etter utforkjøring lørdag.

In2It International Dance Festival nærmer seg:

Det begynner å ligne en festival

Neste uke inntar dans fra hele verden lille Sunndalsøra. Og det med noe for enhver smak – bare spør elevene i kulturskolen!

Kjørte i fylla

Beruset bilfører i 40-åra ble stanset av politiet.

Hadde sju passasjerer i to-seteren:

15-åring tatt for promillekjøring

I Kristiansund ble en beruset 15-åring pågrepet av politiet lørdag morgen. Vedkommende hadde sju passasjerer i varebilen.