Glad: Amalie Røkkum strålte etter at ho hadde mottatt vinnersjekken på Gjøra lørdag ettermiddag.
(Foto: Privat)

Glad: Amalie Røkkum strålte etter at ho hadde mottatt vinnersjekken på Gjøra lørdag ettermiddag. Foto: Privat

Amalie vant 20.000

Venninne kjøpte loddet for henne.

Amalie Røkkum fra Ålvundfjord ble trukket ut som den heldige vinneren av førstepremien i andeløpet under familiedagen på Gjøra. Hun var ikke selv til stede ved Kvennbekken da spenningen ble utløst, men hun var ikke langt unna. Rett etter at hun hadde fått overrakt sjekken fra arrangørene, lyktes det også Driva å komme i kontakt med den unge vinneren.

– Dette kommer kjempegodt med, sier Amalie, som så visst ikke har tenkt å bruke pengene på tull og fjas. Til vinteren bærer det nemlig inn til militærtjeneste, kan hun fortelle.

Og deretter står studier for tur, så pengene vil utvilsomt komme godt med. Men at det kan ligge an til ekstra god stemning når hun inntar teltet kveld må det vel være lov å regne med. Og en ekstra påskjønnelse til venninna som i totida i dag kjøpte vinnerloddet for henne er vel også på sin plass.

Anda til Astrid Uv Gravem fulgte vinneren helt til målstreken, og dermed kunne Astrid innkassere andrepremien på 10.000 kroner, mens Sigrund Ørsund fikk sin velfortjente sjekk for tredjeplassen pålydende 5000 kroner allerede ved innkomsten.

Mer fra det spennende andeløpet finner du i Driva sin onsdagsutgave.

Mer å lese på Driva:
Siste nyheter

Hedret for innsatsen

Britt Sannes ble tildelt medaljen for lang og tro tjeneste i Halsa kommune.

Skal bygge Stortuva

Vibo Entreprenør vant totalentreprisen for barnehagen på Ålvundeid i Sunndal.

Ny folkeavstemning i Halsa?

Kommunesammenslåingen er gjennomført i strid med kommuneloven, mener Einar Vaagland (Halsa Ap), som spør ordføreren hvor mange underskrifter han trenger for å "følge folkeviljen" og avholde ny folkeavstemning.

Festdag i Åsskard

Fest, fargar og liv prega hausttakkefesten i Åsskard søndag. Mange gjorde sitt til ei fin samling i kyrkja - med påfølgjande konfirmantjubileum.

Inviterte til RC-treff:

- Vil vise mangfoldet

Nystarta Surnadal RC-klubb inviterte lørdag til RC-treff i idrettshallen, der det var både utstilling og prøvekjøring av diverse fjernstyrte kjøretøy. Her fikk de vist noe av mangfoldet i RC-verden.

Nordstoga på Leikarvollen Scene:

Kay inviterer til ny konsert

I oktober blir det solokonsert med Odd Nordstoga på Leikarvollen Scene i Bøfjorden. Meir enn halvparten av billettane er seld, og her er det «førstemann til mølla» som gjeld.

BRAKSTAD:

Eidsvåg klar for 5. divisjon

Kampen mot tabellnabo Elnesvågen var vinn eller forsvinn for Eidsvåg. Det endte med sistnevnte.

Fullt hus:

Populær rømmegrøtdag

For tredje året inviterte styret i Bæverhall til rømmegrøtdag lørdag. Det går gjetord om den gode rømmegrøten til Johanne Holten, så bygdefolket kom i hopetall.

Yoga med utsikt

Mens fjellet viste seg med sine fineste høstfarger, tok en sprek gjeng med damer turen opp til Åsbøsnytå for en økt med fjellyoga.

SUNNDAL SLITER MOT AK PÅ BRUHAGEN:

FRA GLEDE TIL SKUFFELSE PÅ OVERTID

Sunndal snudde 0-2 til 2-2 på overtid i oppgjøret mot AK. «Jeg hadde vært fornøyd med 2-2», sier trener Torgeir Ruud Ramsli. I stedet banket AKs Kenneth Meyer inn 3-2 fra drøye 25 meter litt senere inn i overtiden.

Biluhell ved idrettsbanen

- Et hendelig uhell, fastslår politibetjent Per Gjeldnes.

To menn siktet

Mistenkes for promillekjøring etter utforkjøring lørdag.

In2It International Dance Festival nærmer seg:

Det begynner å ligne en festival

Neste uke inntar dans fra hele verden lille Sunndalsøra. Og det med noe for enhver smak – bare spør elevene i kulturskolen!

Kjørte i fylla

Beruset bilfører i 40-åra ble stanset av politiet.