- Ettersom han på skive to fikk 100 med seks sentrum og vi hadde den samme poengsummen med oss inn i finalen, så måtte jeg jo ha mer enn 100 med seks for å vinne uten eventuell omskyting. Jeg må si jeg ble spent da anvisningen begynte, medgir Ivar som også var mye mer nervøs enn det han pleier da serien ble avfyrt.

- Jeg var utrolig nervøs under hele serien, men jeg brukte hodet og det virker som om jeg fikk til de gode avtrekkene jeg jobbet for.

- Dette er min største triumf på skytebanen noen gang, selv om jeg ikke skal glemme triumfen da jeg vant i Oslo Open som eldre rekrutt.

Frøydis Indergård skjøt 100 poeng med samtlige skudd i sentrumstieren og endte på en veldig sterk femteplass med 341 poeng. I denne klassen mangler det fortsatt oversiktelige resultatlister.

I finalene på bane i klasse 3-5, slo Leif Gravem atter en gang til når det virkelig gjaldt. Den stødige Sunndal-skytteren skjøt 100 med fem sentrumstiere og endte på en fenomenalt god 15. plass.

Også Eline Lillegård fra Hjelmen imponerte med 99 poeng på sin omgang og med 342 poeng totalt, som ga en 66. plass.

Terje Nisja gjennomførte en meget fin prestasjon med 100 og fem sentrumsblinker.

Terje som lå på skive 11 i finalen fikk ei ufrivillig pause inne på standplass da mannskaper måtte fram til skivene for å rette en feil.

- Det gjorde egentlig bare bra, så fikk jeg reist meg opp. Jeg la meg ned litt i tidligste laget, så det gjorde bare godt, sa Terje etterpå.

Med Terje og Leif inne blant de 15 beste, er det liten tvil om at Sunndal-hegemoniet fortsatt lever i beste velgående i seniorsammenheng.

Egil Magne Hammervold fra Eidsvåg og Eidsøra mottok pokalen som andremann i norgescupen i felthurtigskyting på LS-arenaen i dag og i morgen skyter han TV-finale i felthurtig. Det samme gjør Henrik Gravem fra Sunndal. De to møtes i første runde.