Terje Nisja fra Sunndal imponerer stadig når det gjelder som mest. Terje stoppet på 246 poeng med 11 i sentrum og er tolvtemann totalt etter endt skyting. Som kjent går de 15 beste til Kongelaget. Dette er sjette gang Terje skyter i det gjeveste laget.

Leif Gravem er også en mann som må nevnes i samme kategori. Lagkameraten til Terje ligger på 25. plass med 245 poeng. Det ble levert mange gode prestasjoner av nordmøringene. Eline Lillegård fra Hjelmen skjøt fantastiske 150 på 15-skudden og stoppet på 243 poeng.

Også Marte Bjerkaas Nisja imponerte, helt til TV-kameraet sendte henne ut over det ganske land. Akkurat det var ikke den sindige Sunndal-jenta forberedt på. Dermed endte det på 240 poeng til slutt.

Juniorene skjøt bane i går og trioen Karoline T. Eikrem fra Aspøy og Straumsnes, Maria Helene Nogva fra Eide og Naas og Karen Snekvik fra Surnadal, skjøt alle 247 poeng. Finalen skytes torsdag.

Jon Nordvik fra Surnadal ble beste lokale på felten i V55 med 28/15. Gunnar Øyen fra Aspøy og Straumsnes fikk 28/12.

Dagens mest uheldige i går var Ludvig Gravem fra Sunndal som skjøt kun ni skudd i banefinalen i V73.

- Jeg ladet med ti skudd, men dessverre så skjøt jeg bare ni. Ett skudd lå igjen i magasinet, sa en ergerlig Gravem.

På de ni skuddene han skjøt, fikk han anvist 90 poeng med åtte sentrumstiere. Med en sentrumstier på skuddet som ikke ble skutt, ville det blitt omskyting om seieren.