God stemning: Fra venstre ordfører Ståle Refstie, leder i Sunndal kjemiske, Arve Baade, stortingsrepresentant Else-May Botten, avtroppende stortingsrepresentant Knut Storberget, stortingskandidat Tove-Lise Torve sammen med fungerende fabrikksjef ved Hydro Sunndal, Egil Brevik.

God stemning: Fra venstre ordfører Ståle Refstie, leder i Sunndal kjemiske, Arve Baade, stortingsrepresentant Else-May Botten, avtroppende stortingsrepresentant Knut Storberget, stortingskandidat Tove-Lise Torve sammen med fungerende fabrikksjef ved Hydro Sunndal, Egil Brevik.

Kom til sine egne

Stortingsrepresentantene Else-May Botten og Knut Storberget fikk en hjertelig mottakelse da de ankom Hydro Sunndal onsdag ettermiddag.

Der ble de mottatt av fungerende fabrikksjef Egil Brevik og leder i Sunndal kjemiske, Arve Baade med flere. Sistnevnte er relativt nyvalgt i dette vervet, men med lang fartstid i styret loset han de frammøtte gjennom treffet på en kraftfull og lettfattelig måte.

Storberget på sin side takket for den flotte mottakelsen, og han ble invitert tilbake til bedriften ved en senere anledning sammen med stortingskandidat Tove-Lise Torve, der de ble lovet å få være med inn i produksjonshallen og oppleve bedriften innefra, noe de begge takket ja til.

Else-May Botten, stortingsrepresentant i dag og på fast plass også for kommende periode, stiller også gjerne opp i valgkampen for Tove-Lise, som også denne gangen er havnet på «kampplass». Hun ser svært gjerne at også Tove-Lise kommer inn kommende periode.

Storberget starter for øvrig i disse dager en omfattende turne i anledning valget, og han lover å gi Tove-Lise den drahjelpa han kan bidra med. Henvendt til henne sa han blant annet: – Det er du Tove-Lise som skal inn på Stortinget – og jeg som skal ut.

Det vil være kjent at Storberget er utnevnt til fylkesmann i sammenslåtte Hedmark og Oppland fylker – under navnet Innlandet.

Om besøket på Sunndalsøra sa Storberget blant annet at alt det positive han hadde hørt denne dagen, medførte at han ville trekke fram Hydro Sunndal og Sunndal kommune som eksempler til etterfølgelse under resten av turneen. Ikke så underlig kanskje – ettersom Arbeiderpartiet ved siste valg alene fikk godt over halvparten av stemmene ved siste kommunevalg.

Mer fra onsdagens politikerbesøk ved Hydro Aluminium finner du i Driva sin fredagsutgave,


Sammen: Både Tove-Lise Torve og Else-May Botten håper at begge vil få plass på stortinget etter høstens valg. Botten er oppført på sikker plass, mens Tove-Lise også denne gangen innehar den såkalte «kampplassen».

Sammen: Både Tove-Lise Torve og Else-May Botten håper at begge vil få plass på stortinget etter høstens valg. Botten er oppført på sikker plass, mens Tove-Lise også denne gangen innehar den såkalte «kampplassen».

Siste nyheter

Politiet på vegen

Kontrollerte 18

Feil i annonse

Europris har langåpent fram til klokka 22 onsdag, torsdag og fredag i uke 51.

Stor interesse for årets Driva-navn

Du kan stemme fram til midnatt, torsdag 21. desember.

Markerer migrasjonsdagen i Stortinget

Møter andre invandrerpolitikere.

Anbefaler diesel i distriktene

NAF mener folk i distriktene er tjent med dieselbil.

Avslår utbygging av Sandåa kraftverk

NVE meiner dei negative verknadene er for store.

Ferdig med sikringa på Røv

Statens vegvesen har i hovudsak gjort seg ferdige med sikringa av fv. 65 på Røv i Surnadal.

Feil i annonse

Europris har langåpent fram til klokka 22 onsdag, torsdag og fredag i uke 51.

Kikhoste ved Sande skole

Skolen sender melding til foreldre.

Tar bygdestriden med til den nye kommunen?

Lokalpolitiker Arild Svensli (H) mener det ikke er lurt for Nesset kommune å lage et eget kommunedelsutvalg for å bli hørt i den nye storkommunen Molde. – Vi risikerer at bygdestriden mellom indre og ytre deler av Nesset tas med inn i nykommunen, sier Svensli.

Bekymret for tomteområde

Sentrumsnære tomter på Høgberget i Surnadal er ikke bare, bare å utvikle.

Budsjettet for 2018 i Surnadal:

– Tøft, men forsvarlig

Politikerne i Surnadal mener de tar rette tak for å gå en tøff økonomisk framtid i møte med budsjettet de vedtar. Det innebærer kutt i åtte sykeheimsplasser.

Bidrar med matvarer og andre produkt

Folk fyller handlekorga

Det er mange handlekorger som fylles nå i førjulstida. Mange varer skal i hus. Men ei korg på Rema 1000 på Sunndalsøra er helt spesiell. Den fylles av varer som kundene ønsker at andre skal få glede av.

Sunndal Rotaryklubb lagt ned:

Ga pengene til Røde Kors

Sunndal Rotaryklubb har valgt å legge ned aktiviteten, etter nesten seksti år.