God stemning: Fra venstre ordfører Ståle Refstie, leder i Sunndal kjemiske, Arve Baade, stortingsrepresentant Else-May Botten, avtroppende stortingsrepresentant Knut Storberget, stortingskandidat Tove-Lise Torve sammen med fungerende fabrikksjef ved Hydro Sunndal, Egil Brevik.

God stemning: Fra venstre ordfører Ståle Refstie, leder i Sunndal kjemiske, Arve Baade, stortingsrepresentant Else-May Botten, avtroppende stortingsrepresentant Knut Storberget, stortingskandidat Tove-Lise Torve sammen med fungerende fabrikksjef ved Hydro Sunndal, Egil Brevik.

Kom til sine egne

Stortingsrepresentantene Else-May Botten og Knut Storberget fikk en hjertelig mottakelse da de ankom Hydro Sunndal onsdag ettermiddag.

Der ble de mottatt av fungerende fabrikksjef Egil Brevik og leder i Sunndal kjemiske, Arve Baade med flere. Sistnevnte er relativt nyvalgt i dette vervet, men med lang fartstid i styret loset han de frammøtte gjennom treffet på en kraftfull og lettfattelig måte.

Storberget på sin side takket for den flotte mottakelsen, og han ble invitert tilbake til bedriften ved en senere anledning sammen med stortingskandidat Tove-Lise Torve, der de ble lovet å få være med inn i produksjonshallen og oppleve bedriften innefra, noe de begge takket ja til.

Else-May Botten, stortingsrepresentant i dag og på fast plass også for kommende periode, stiller også gjerne opp i valgkampen for Tove-Lise, som også denne gangen er havnet på «kampplass». Hun ser svært gjerne at også Tove-Lise kommer inn kommende periode.

Storberget starter for øvrig i disse dager en omfattende turne i anledning valget, og han lover å gi Tove-Lise den drahjelpa han kan bidra med. Henvendt til henne sa han blant annet: – Det er du Tove-Lise som skal inn på Stortinget – og jeg som skal ut.

Det vil være kjent at Storberget er utnevnt til fylkesmann i sammenslåtte Hedmark og Oppland fylker – under navnet Innlandet.

Om besøket på Sunndalsøra sa Storberget blant annet at alt det positive han hadde hørt denne dagen, medførte at han ville trekke fram Hydro Sunndal og Sunndal kommune som eksempler til etterfølgelse under resten av turneen. Ikke så underlig kanskje – ettersom Arbeiderpartiet ved siste valg alene fikk godt over halvparten av stemmene ved siste kommunevalg.

Mer fra onsdagens politikerbesøk ved Hydro Aluminium finner du i Driva sin fredagsutgave,


Sammen: Både Tove-Lise Torve og Else-May Botten håper at begge vil få plass på stortinget etter høstens valg. Botten er oppført på sikker plass, mens Tove-Lise også denne gangen innehar den såkalte «kampplassen».

Sammen: Både Tove-Lise Torve og Else-May Botten håper at begge vil få plass på stortinget etter høstens valg. Botten er oppført på sikker plass, mens Tove-Lise også denne gangen innehar den såkalte «kampplassen».

Siste nyheter

TERRORANGREPET I BARCELONA:

- Vi sprang i panikk

- En skikkelig ekkel opplevelse, sier pensjonert nessetrådmann Liv Husby. Hun og ektemannen Steinar var like i nærheten da bilen braste inn i folkemengden på hovedgata Las Ramblas.

Mener skolevegen er utrygg

En av fire i Møre og Romsdal mener skoleveien er utrygg.

Flyttes til lørdag

«Allsong på Nordstrand» er med hensyn til værmeldingene flyttet til førstkommende lørdag.

- Sier klart nei til deponi

Varaordfører Edmund Morewood i Nesset har ingen tro på at det blir noe av planene om å etablere et nasjonalt deponi for farlig avfall på Raudsand.

Knusende rapport om deponiplanene på Raudsand:

- Planene må skrinlegges

- Det lekker fortsatt eksplosjonsfarlig gass opp fra gruvene på Raudsand. Det er underlig at dette ikke er kommet fram i rapporter som Bergmesteren har bestilt, sier Ola Øverlie.

"Michael Jackson" kommer

Anthony King er verdens mest berømte Michael Jackson-danser og har jobbet tett med Jackson selv i 20 år. Første helga i september skal han ha danse-workshop i Surnadal.

Fra AUF til Mljøpartiet De Grønne:

Mener Støre vingler

Sunndalsjenta Helle Gannestad var i flere år aktiv i AUF. Hun satt i landsstyret og i fylkesstyret for organisasjonen. Nå har hun forlatt partiet og håper på stor oppslutning rundt MDG under høstens valg.

Irriterer båtfolket

Høy fart og ekstremkjøring irriterer båtfolket i Møre og Romsdal.

– Gleder oss veldig

– Skolestarten er like spesiell hvert år, det er alltid kjekt å få mye trivelig ungdom hit, sier rektor ved Sunndal Videregåande skole, Jan Ove Løken.

Starter linje for e-sport

Spiller krigsspill i liga

Nordmøre Folkehøgskole (NOFO) stiller tre lag i verdens største e-spilliga. Elevene skal konkurrere i Counterstrike og League of Legends.

Tilbyr topp artister

Sirkus Agora kommer.

Gjennomføringsprosenten går opp og fraværet går ned:

Ser fram til skolestart

Kabalen er lagt og alt er klart for det nye skoleåret ved Surnadal videregåande skole.

Politikontakt og politiråd:

Sånn skal de jobbe

Politiråd og politikontakt skal bidra til å forebygge kriminalitet og skape trygge lokalsamfunn. I en ny informasjonsfilm forteller politiet mer om hvordan disse skal jobbe.

Kraftig opptur – ordrebok på 1,2 mrd. kr

Langset-konsernet er på veg opp igjen, etter et år ned underskudd som følge av oljenedturen. Ifølge konsernsjef Jan Tore Langset fikk konsernet et overskudd på over 30 millioner kr i første halvår i år.

Utvikler Småøyan

Emil Roger Øyen stortrives ved Småøyan Camping. Han oppgraderer og utvikler campingplassen litt etter litt, og har til stadighet flere ulike prosjekt gående. Inn mot neste sommer har han enda flere planer.