Mange aktiviteter Fisking blir en av mange friluftsaktiviteter når Surnadal JFF inviterer til aktivitetshelg på Vaulen.
(Foto: Gøran Bolme)

Mange aktiviteter Fisking blir en av mange friluftsaktiviteter når Surnadal JFF inviterer til aktivitetshelg på Vaulen. Foto: Gøran Bolme

Aktivitetshelg på Vaulen

Neste helg inviterer Surnadal JFF store og små til aktivitetshelg på Vaulen fra fredag til lørdag.

Her blir det mange artige og interessante aktiviteter, som kanopadling, fisking, deltakelse i fiske med garn og ruser; her får man blant annet delta i utfiskingsprosjektet på Nordmarka og se hvordan det fiskes med ruser etter ørekyte og røye. Ellers blir det både natursti, skyting, musejakt med «levendefeller», bålbrenning, matlaging og mye mer.

– Gøran Bolme gjorde i sin tid hovedoppgaven sin på bjørkmus. Denne helga tar han oss med i Musters fotspor, og vi skal prøve å levendefange noen mus, for å se om de fortsatt er på Vaulen. Ellers blir det leirliv med bålbrenning, grilling på fredagskvelden og selvfanget ørret til middag på lørdag, forteller leder i foreningen, Bård Andreassen.

Det opplyses videre at oppmøtested er ved innkjøringen til Vestre Nordmarsveg fredag ettermiddag i femtida, for samkjøring til Solåsen, og det blir båttransport av sekker og utstyr.

Dette er planlagt som en overnattingstur, men det er også mulig å delta kun på lørdag. Disse ordner da eventuelt sjøl med transport. Det blir mulighet for overnatting innendørs så langt det er plass, mens de som ønsker det naturligvis kan overnatte i lavvo.

Arrangementet er åpent for alle som har lyst, men for overnatting er det en aldersgrense på 12 år, såframt man ikke har med seg foreldre. Arrangementet er gratis for alle som er medlemmer i Surnadal Jeger– og Fiskerforening (minst en i familien er medlem). For dem som ikke er medlemmer koster det noen kroner, eller det kan være en gylden mulighet til å melde seg inn i foreningen.

– Det blir middag fredag kveld, frokost og middag lørdag, opplyser Andreassen, som oppfordrer flest mulig til å melde seg på og bli med.

For mer informasjon se foreningens heimeside eller Facebook. Påmeldingsfristen er satt til førstkommende onsdag.

Siste nyheter

Bekrefter bevilgning til Todalsfjordprosjektet

Enstemmig oppfølgingsvedtak i fylkestinget.

Henta heim stolen sykkel

– Vi var ikkje i tvil om at sykkelen måtte hentast, seier ekteparet Turid og Bjørn Magne Øverås.

Har Amazon i gymsalen

Det er mye glede i en gammel Amazon, det synes også Jøran Aafarli i Halsa. Det siste året har han pusset opp en 1969-modell, og klenodiet har nå fått hedersplass i gymsalen...

Sunndal legesenter i toppen

Forbrukerrådet har testet hvor godt legekontorene i landet behandler kunder. Sunndal legesenter er desidert best i Driva-distriktet.

Lanserer «Bli kjent-fondet»

Innbyggerne i Molde, Midsund og Nesset skal bli bedre kjent med hverandre.

Bekrefter bevilgning til Todalsfjordprosjektet

Enstemmig oppfølgingsvedtak i fylkestinget.

Lanserer «Bli kjent-fondet»

Innbyggerne i Molde, Midsund og Nesset skal bli bedre kjent med hverandre.

Savner noen denne?

Båten ligger ved Byggmakker i Surnadal.

Rindalsmessa for åttende gang

Med 60 utstillere andre helga i november.

Mistenker promillekjøring

Forlot uregistrert bil i Ranvik.

Arvet bestefars Datsun 200 L

Tema Trafikk og motor i Driva på onsdag.

Joker er stengt

Nærbutikken Joker på Kvanne er konkurs.

- Vi er fryktelig forbanna

- Forslaget til statsbudsjett har gitt oss horn og hale. Gulstripekjolene går snart opp i sømmene i takt med at musklene vokser.

Trafikkontroll

Kontroll på fylkesveg 65.

Vegmeldinger uke 42

Vegarbeid medfører delvis stengt veg og kolonnekjøring.