Mange aktiviteter Fisking blir en av mange friluftsaktiviteter når Surnadal JFF inviterer til aktivitetshelg på Vaulen.
            (Foto: Gøran Bolme)

Mange aktiviteter Fisking blir en av mange friluftsaktiviteter når Surnadal JFF inviterer til aktivitetshelg på Vaulen.Foto: Gøran Bolme

Aktivitetshelg på Vaulen

Neste helg inviterer Surnadal JFF store og små til aktivitetshelg på Vaulen fra fredag til lørdag.

Her blir det mange artige og interessante aktiviteter, som kanopadling, fisking, deltakelse i fiske med garn og ruser; her får man blant annet delta i utfiskingsprosjektet på Nordmarka og se hvordan det fiskes med ruser etter ørekyte og røye. Ellers blir det både natursti, skyting, musejakt med «levendefeller», bålbrenning, matlaging og mye mer.

– Gøran Bolme gjorde i sin tid hovedoppgaven sin på bjørkmus. Denne helga tar han oss med i Musters fotspor, og vi skal prøve å levendefange noen mus, for å se om de fortsatt er på Vaulen. Ellers blir det leirliv med bålbrenning, grilling på fredagskvelden og selvfanget ørret til middag på lørdag, forteller leder i foreningen, Bård Andreassen.

Det opplyses videre at oppmøtested er ved innkjøringen til Vestre Nordmarsveg fredag ettermiddag i femtida, for samkjøring til Solåsen, og det blir båttransport av sekker og utstyr.

Dette er planlagt som en overnattingstur, men det er også mulig å delta kun på lørdag. Disse ordner da eventuelt sjøl med transport. Det blir mulighet for overnatting innendørs så langt det er plass, mens de som ønsker det naturligvis kan overnatte i lavvo.

Arrangementet er åpent for alle som har lyst, men for overnatting er det en aldersgrense på 12 år, såframt man ikke har med seg foreldre. Arrangementet er gratis for alle som er medlemmer i Surnadal Jeger– og Fiskerforening (minst en i familien er medlem). For dem som ikke er medlemmer koster det noen kroner, eller det kan være en gylden mulighet til å melde seg inn i foreningen.

– Det blir middag fredag kveld, frokost og middag lørdag, opplyser Andreassen, som oppfordrer flest mulig til å melde seg på og bli med.

For mer informasjon se foreningens heimeside eller Facebook. Påmeldingsfristen er satt til førstkommende onsdag.

Siste nyheter

Fikk besøk av Luciakor

Varmet i kjølig førjulstid.

Budsjettet vedtatt:

Ett barnehageopptak i Sunndal

Det ble temperatur i budsjettdebatten i kommunestyret i Sunndal onsdag. De borgerlige foreslo å beholde to barnehageopptak i 2018. Det fikk de rødgrønne til å tenne.

Brubækken gardsmeieri til Grüne Woche i Berlin

Møre og Romsdal viser vei til gode mat og naturopplevelser.

Ga bort julegaven til Bark

Ansatte i Sunndal kommune gir også i år bort julegaven fra arbeidsgiveren til et godt formål. Barnas Røde Kors (BARK) er årets mottaker.

Lover julemusikk for alle

Travel adventssøndag.

Dekker til sitt siste julebord

- Neste år er vi kanskje pasienter her.

Bil kjørte i tre

Fører kjørt til legevakt. OPPDATERT.

Ny leder for CtrlAQUA

Åsa Espmark er ny senterleder i CtrlAQUA.

Får penger til holdningskampanje

Ungdomsrådet støtter Norske Kvinners Sanitetsforening.

Reaksjoner etter medlemsmøtet i Nesset Arbeiderparti:

To styremedlemmer melder seg ut

16 nye medlemmer før møtet. To i minus etter medlemsmøtets vedtak som sier et klart nei til etablering av et nasjonalt deponi for farlig avfall på Raudsand.

"Høssu" til Johannes

Magg Børset (87) strikket til verdenscuplederen