Mange dyr Det er mange hjortedyr som ferdes langs- og nær vegene, spesielt om kvelden og natta, så det er god grunn til å være ekstra oppmerksom nå om høsten. Illustrasjonsbilde.
(Foto: Gøran Rønning)

Mange dyr Det er mange hjortedyr som ferdes langs- og nær vegene, spesielt om kvelden og natta, så det er god grunn til å være ekstra oppmerksom nå om høsten. Illustrasjonsbilde. Foto: Gøran Rønning

Mange dyr påkjørt

Hele seks viltpåkjørsler er meldt til politiet i løpet av mandagskvelden og natt til tirsdag.

Høsten, med sine mørke kvelder og netter - samt stadig større aktivitet i hjorteskogen, gjør at det er høgtid for viltpåkjørsler.

Tirsdag morgen kommer politiet i Møre og Romsdal med følgende melding på Twitter:

Nordmøre og Romsdal: Av og til hardt å være dyr om høsten. Påkjørsel av to hjorter, to rådyr, en elg og en grevling i går kveld og i natt.

Siste nyheter

Matlaging i friluft:

Lær å koke med primus

Er du lei av å spise kun bålpølse når du er ute på tur? Da er dette kurset kanskje noe for deg.

Hedret for innsatsen

Britt Sannes ble tildelt medaljen for lang og tro tjeneste i Halsa kommune.

Skal bygge Stortuva

Vibo Entreprenør vant totalentreprisen for barnehagen på Ålvundeid i Sunndal.

Ny folkeavstemning i Halsa?

Kommunesammenslåingen er gjennomført i strid med kommuneloven, mener Einar Vaagland (Halsa Ap), som spør ordføreren hvor mange underskrifter han trenger for å "følge folkeviljen" og avholde ny folkeavstemning.

Festdag i Åsskard

Fest, fargar og liv prega hausttakkefesten i Åsskard søndag. Mange gjorde sitt til ei fin samling i kyrkja - med påfølgjande konfirmantjubileum.

Inviterte til RC-treff:

- Vil vise mangfoldet

Nystarta Surnadal RC-klubb inviterte lørdag til RC-treff i idrettshallen, der det var både utstilling og prøvekjøring av diverse fjernstyrte kjøretøy. Her fikk de vist noe av mangfoldet i RC-verden.

Nordstoga på Leikarvollen Scene:

Kay inviterer til ny konsert

I oktober blir det solokonsert med Odd Nordstoga på Leikarvollen Scene i Bøfjorden. Meir enn halvparten av billettane er seld, og her er det «førstemann til mølla» som gjeld.

BRAKSTAD:

Eidsvåg klar for 5. divisjon

Kampen mot tabellnabo Elnesvågen var vinn eller forsvinn for Eidsvåg. Det endte med sistnevnte.

Fullt hus:

Populær rømmegrøtdag

For tredje året inviterte styret i Bæverhall til rømmegrøtdag lørdag. Det går gjetord om den gode rømmegrøten til Johanne Holten, så bygdefolket kom i hopetall.

Yoga med utsikt

Mens fjellet viste seg med sine fineste høstfarger, tok en sprek gjeng med damer turen opp til Åsbøsnytå for en økt med fjellyoga.

SUNNDAL SLITER MOT AK PÅ BRUHAGEN:

FRA GLEDE TIL SKUFFELSE PÅ OVERTID

Sunndal snudde 0-2 til 2-2 på overtid i oppgjøret mot AK. «Jeg hadde vært fornøyd med 2-2», sier trener Torgeir Ruud Ramsli. I stedet banket AKs Kenneth Meyer inn 3-2 fra drøye 25 meter litt senere inn i overtiden.

Biluhell ved idrettsbanen

- Et hendelig uhell, fastslår politibetjent Per Gjeldnes.

To menn siktet

Mistenkes for promillekjøring etter utforkjøring lørdag.

In2It International Dance Festival nærmer seg:

Det begynner å ligne en festival

Neste uke inntar dans fra hele verden lille Sunndalsøra. Og det med noe for enhver smak – bare spør elevene i kulturskolen!

Kjørte i fylla

Beruset bilfører i 40-åra ble stanset av politiet.