– Alltid stas med bursdag, sier Berset Lien.

Lørdag var hun igjen sentral for Sunndal i oppgjøret mot Nidelv. Søndag fylte hun 26 år. Det ble med andre ord en god helg for sunndals nummer 13.

– Ble det sunget bursdagssang på turen?

– Hehe, nei, det ble ikke det. Jeg satt ikke på bussen denne gangen faktisk. Utrolig godt å våkne opp med tre poeng og bursdag, det skal sies. I fjor spilte vi borte mot Volda på bursdagen min; lang reise, null poeng og tre baklengsmål. Det var verre, det! Svarer hun.

Dødballscoring

Det tok ikke mer enn et kvarter av kampen før Sunndal gikk opp i ledelsen. Ida Sæter headet inn en corner fra Oda Solheim Johnsen. Det skulle også bli kampens eneste scoring. Gjestene eide det meste av banespillet, men var for unøyaktig på den siste tredelen.

– At vi dro hjem med tre poeng, var nok fortjent. Vi hadde flere hundre prosent-sjanser. Blant annet hadde jeg én på overtid hvor jeg løp fra midtbanen, mot mål alene med keeper, men  jeg bommet dessverre fra skrått hold, oppsummerer Berset Lien.

Også lagvenninnen Mari Gjul kom til flere muligheter alene med vertenes keeper, men ballen ville ikke inn mellom stengene.

– Det er vel det som representerer høstsesongen. Mye stang ut, sier lagets kaptein.

Rødt kort

56 minutter ut i kampen ble Nidelv redusert til ti spillere, da Berset Lien ble felt like utenfor sekstenmeteren. Sunndal presset på for flere scoringer, men Nidelv kjempet seg til «kun» 0-1-tap.

Seieren var Sunndals første på seks kamper. Laget ligger på 6. plass med 20 poeng etter 16 serierunder.