Kjære Halsa kommune!

- Det koker på facebook om dagen, leserinnlegg skrives av ivrige lokale forkjempere og her henger til og med utfløtta halsaværing seg på leserinleggbølgen.

Leserinnlegg:

Det koker på facebook om dagen, leserinnlegg skrives av ivrige lokale forkjempere og her henger til og med utfløtta halsaværing seg på leserinleggbølgen.

Halsa kommune, du har til nå hatt en unik mulighet til å skape et nytt midtpunkt i Nordmørsregionen. Du kunne blitt festens midtpunkt, bru skal komme(forhåpentligvis), E39 snor seg gjennom HELE kommunen, næringslivet vokser så det knaker og kommuneøkonomien går så det griner.

Lille Halsa kommune med 1547 stolte nordmøringer som lever mellom fjord og fjell, tenk hvilken unik mulighet dette er. Du kunne blitt nedrent av friere bare du hadde hatt ro i rompa, vært tålmodig og ventet på den riktige frieren. Men nei da, her løpes det etter den første og beste som kaster et blikk i din retning. Ikke vær så "lett på tråden". Du kunne regjert om den potensielle dronningen du er.

Utfløtta ungdommer som bor i storbyene, har kanskje ikke vært veldig keen (les ivrig) på å flytte hjem igjen i utgangspunktet. Nå sitter de med armene krysset foran brystkassa og utbasunerer at «nå er det ikke håp for å flytte hjem til mor og far». Gründere som har lyst til å investere i Halsa kommune, sitter nå på gjerdet og venter. De velger nok en annen Nordmørskommune å starte businessen sin i og dermed går Halsa kommune glipp av sårt tiltrengte arbeidsplasser for ungdommer, kvinner og de med innvandrerbakgrunn. Med flere attraktive arbeidsplasser så hadde kommunen fått økt folketallet(flere som flytter til og flere som får barn), lokalt næringsliv ville fått det enda mer travelt med å bygge heimer til alle som vil bo i Halsa og kommunen ville blitt enda sterkere.

Det er aldri for sent å snu står det skrevet i fjellvettreglene. Det synes jeg er en ganske grei regel å leve etter. Men ikke når det gjelder politikk og huskjøp. I det du har signert, så er det faktisk for sent. Tenk på det du Halsa kommune!

Johanne Rønning.

Rådgiver, fysioterapeut og gründer.

Siste nyheter

Stanset skoleskyssen til Lone

- Skammelig av fylkeskommunen

1. desember satt multifunksjonshemma Lone Kristiansen (17) klar og ventet på drosja som skulle kjøre henne til skolen som vanlig. Men drosja kom aldri. Fylkeskommunen hadde gitt sjåføren ordre om å snu.

Wenche Myhre kommer

Står på Lady-scenen i Sunndal i juni.

Poengdeling for herrelaget

- Uavgjort på en dårlig dag, sier spillende trener Petter Giæver etter kampen mot Sparbu søndag.

- Det er luksus å bo i Halsa!

Mari Westad fikk drømmejobben.

Den gode julestemninga

De unike omgivelsene gjør Jul på Leikvin til noe mer enn et julemarked. Mange tok søndag turen til bygdemuseet for en smak av god, gammeldags julestemning.

Trenerduo leder damelaget i debutsesongen i 2 divisjon

Samarbeidsklubbene i Surnadal er svært glade for å ha fått på plass en trenerduo med høy kompetanse.

Krangel og feststøy

Politipatrulje grep inn.

Sjuåringen hadde lagt seg da han kjente at det luktet svidd

- Dra ut støpsler til ladere, advarer mamma.

Ny bygdebok før jul

Onsdag blir det offisiell lansering av band 2 av det nye bygdebokverket for Surnadal.

- Hele bobilen ristet, og alt ble kvitt

Ektepar fra Bud slapp med skrekken etter å ha fått kjenne på kreftene til snøskredet som traff E 136 lørdag ettermiddag.

Vil ikke i regjering med Frp

Gunn Berit Gjerde sterkt uenig med Venstre-ledelsen.

Stikk ut - på ski!

Nå kan du smøre skia og gjøre dem klare - snart starter årets Stikk UT! - ski. Sjekk alle lokale turene her!

Livet ved fjorden i årets "Leikvin"

Fjorden var vegen, fjorden var livet. Det lokalhistoriske årsskriftet Leikvin har i år som tema «Fjorden, dampen og hverdagen ved vannet».