Surnadal gikk på et 4-2-tap borte mot Vestnes Varfjell søndag - og datt med det to plasser på tabellen.

- Vi tok styringen fra start og var såpass gode at vi burde ha puttet på et par scoringer, sier trener Knut Ola Høvik.

Når så ikke skjedde, var heimelaget veldig farlige når de kom inn på Surnadals banehalvdel.

Surnadal scoret likevel først - ved Simen Engdal etter hjørnespark. Men så raknet det litt i begge ender.

- Jeg synes vi hadde mye av spillet, men vi var for dårlige når det kom til avslutninger, samt at vi ikke klarte å fokusere i bakre rekker. Og da ble, som sagt, Vestnes Varfjell farlige. Vi må heve oss i begge ender før den siste kampen på Syltøran, samtidig som vi opprettholder det gode spillet ute på banen, konkluderer han.

Så fikk de det siste målet som trøst da Ingebrigt Løfaldli begrenset tapet til 4-2.

Surnadal lå på fjerdeplass på tabellen før nest siste serierunde med 37 poeng - ett poeng foran Averøykameratene og Tomrefjord.

Når disse to lagene møttes og spilte uavgjort 1-1, fikk vi tre lag på 37 poeng, men begge disse gikk forbi Surnadal på bedre målforskjell.

Høvik har likevel tro på at de skal kunne ta igjen fjerdeplassen med én kamp igjen i sesongen.

Surnadal tar nemlig imot Træff 2 på Syltøran, mens AK og Tomrefjord må opp mot KBK 2 og KFK som ligger som nummer 1 og 2 på tabellen.

- Vi har med andre ord mye å spille for i siste heimekamp. Publikum har vært dyktige til å møte opp og støtte oss på heimekamper hele sesongen, og vi håper på fulle tribuner også i serieavslutningen. Så håper vi KBK 2 topper laget mot AK som de gjorde mot oss tidligere i høst, smiler Knut Ola Høvik.