Gleder seg: Alle hjerter gleder seg over at Todalsfjordprosjektet nå er på førsteplass på fylkets prioriteringsliste. Her fra samferdselskonferansen på fjorden i fjor sommer.
            (Foto: Sigmund Tjelle)

Gleder seg: Alle hjerter gleder seg over at Todalsfjordprosjektet nå er på førsteplass på fylkets prioriteringsliste. Her fra samferdselskonferansen på fjorden i fjor sommer.Foto: Sigmund Tjelle

Feirer førsteplassen

Inviterer til sprudlende feiring.

Ordfører Lilly Gunn Nyheim mener det er all grunn til å feire at Todalsfjordprosjektet nå er rykket opp på førsteplass på fylkeskommunens prioriteringsliste.

- Som kjent er Nordøyprosjektet nå oppstarta, og vi rykker derfor fram til 1. plass! HURRAAA!!!, skriver surnadalsordføreren i en e-post til Driva. Så glad er ordføreren at hun førstkommende torsdag inviterer media til et pressestunt på sin egen veranda på Kvanne.

Representanter fra Todalsfjordprosjektet AS, ordførerne i Sunndal og Surnadal, politisk og administrativ ledelse i kommunene Sunndal og Surnadal er til stede.

- Vi feirer førsteplassen med en sprudleskål fra min veranda, med utsikt over fjorden og ferga som skal avløses med bru. Det vil også bli informert om prosjektet og framdrifta, opplyser Nyheim.

Mer å lese på Driva:
Siste nyheter

Fikk besøk av Luciakor

Varmet i kjølig førjulstid.

Budsjettet vedtatt:

Ett barnehageopptak i Sunndal

Det ble temperatur i budsjettdebatten i kommunestyret i Sunndal onsdag. De borgerlige foreslo å beholde to barnehageopptak i 2018. Det fikk de rødgrønne til å tenne.

Brubækken gardsmeieri til Grüne Woche i Berlin

Møre og Romsdal viser vei til gode mat og naturopplevelser.

Ga bort julegaven til Bark

Ansatte i Sunndal kommune gir også i år bort julegaven fra arbeidsgiveren til et godt formål. Barnas Røde Kors (BARK) er årets mottaker.

Lover julemusikk for alle

Travel adventssøndag.

Dekker til sitt siste julebord

- Neste år er vi kanskje pasienter her.

Bil kjørte i tre

Fører kjørt til legevakt. OPPDATERT.

Ny leder for CtrlAQUA

Åsa Espmark er ny senterleder i CtrlAQUA.

Får penger til holdningskampanje

Ungdomsrådet støtter Norske Kvinners Sanitetsforening.

Reaksjoner etter medlemsmøtet i Nesset Arbeiderparti:

To styremedlemmer melder seg ut

16 nye medlemmer før møtet. To i minus etter medlemsmøtets vedtak som sier et klart nei til etablering av et nasjonalt deponi for farlig avfall på Raudsand.

"Høssu" til Johannes

Magg Børset (87) strikket til verdenscuplederen