Surnadals herrelag møtte NTNUI fra Trondheim på heimebane lørdag ettermiddag. Heimelaget holdt godt følge med trønderne i første omgang. Pauseresultatet var 13–13.

Spillende trener Petter Gievær er godt fornøyd med spillet de viste i første omgang. I andre omgang gikk det ikke så bra. Sluttresultatet ble 22-32.

– Vi spiller en dårlig andre omgang. Bomma litt både i forsvar og angrep. Saknet av Anders Mo Sæter var merkbart. Han kunne ikke spille lørdagens kamp. Anders har levert flere gode kamper i år, og vi savnet ham i lørdagens kamp.

Som spillende trener må Gievær være ekstra årvåken. Han mener det likevel går greit å kombinere det å være trener og spiller.

– Det kan være litt vanskelig å ha kontroll på alt, men jeg har god hjelp fra kapteinen. Gievær ble lagets toppscorer med sju mål.

Surnadal skal spille borte mot Charlottenlund 9. desember. Dagen etter møter de Sparbu heime.

God førsteomgang

Tarjei Fuglsøy trener damelaget til Surnadal. Han sier de hadde omtrent den samme utviklingen på kampen mot NTNUI 3 som det herrelaget hadde.

– Vi ledet 13-12, men gikk på en smell i andre omgang. Vi holdt trønderne godt til pause og jeg er veldig godt fornøyd med spillet. Rett og slett kjempegodt spill. I andre omgang smalt det og resultatet ble 21–28.

Fuglsøy sier målsettingen er å ligge ligg over midten på tabellen når sesongen er over.

– Sesongen er ikke halvspilt ennå.

– Neste kamp?

– Kommende fredag skal vi spille mot Rindal i Rindalshuset. Lokaloppgjørene bruker å samle mye publikum. Det er en kamp vi gleder oss til.