Dyreklinikken holder til i Nordmørsvegen på Sunndalsøra. Siden i vår har lokalene vært gjennom en omfattende oppgradering, forteller Guri Kårvatn til Driva. Hun er en av tre veterinærer tilknyttet klinikken – de to andre er Marit Negård og Ragnhild Langseth (ute i permisjon).

– Vi har utvidet, bygd om og pusset opp. Vi har fått flere rom, slik at vi får mer armslag og kan være flere på jobb på samme tid, og dermed ta imot flere pasienter per dag. Lokalene er nå bedre tilpasset behovet, blant annet har vi fått et ekstra behandlingsrom, vi har fått et stort og godt røntgen- og ultralydrom, et eget laboratorierom, hvor vi får samlet alt lab-utstyret vårt på ett sted, og et stort og fint operasjonsrom. I tillegg har vi fått egne oppstallingsrom for hund og katt.

Lokalene er også oppfrisket med et nytt malingsstrøk og andre små grep. Takket være huseier har lokalene også blant annet fått oppgradert ventilasjonsanlegg, legger hun til.

– Vi synes det har blitt så fint, og vil gjerne vise det fram!

Kommende onsdag blir det åpen dag – med omvisning i de nye lokalene, demonstrasjoner og gode tilbud. En representant for en fôrforhandler vil være til stede, og det blir konkurranser med muligheter til å vinne fine premier. Det serveres kaffe og noe godt å bite i, og kanskje kan noen også sikre seg en julegave eller to til de firbeinte familiemedlemmene, antyder veterinæren.

– Vi håper de som kjenner oss og bruker oss vil ta turen innom for å slå av en prat i en trivelig og avslappet stemning. Andre som også har lyst til å ta en titt er hjertelig velkommen!

Klinikken blir åpen hele dagen, med omvisning deler av dagen.

Kårvatn kan også røpe at Sunndal dyreklinikk åpner filial i Tingvoll kommende helg – lørdag tar klinikken et rom i Tingvoll Økopark i bruk, og planen er å holde åpent hver onsdag framover.

– Det blir et enkelt kontor, med mottak av pasienter som ikke krever mye utstyr – for eksempel vaksinering, ID-merking, kontroller, oppfølging, salg av litt fôr og liknende, forklarer veterinæren.

Ingrid Ellevset