Den var verken koblet til telefonen eller nettbrettet, laderen. Men inni ulltrøya, under dyna til sjuåringen, begynte det å lukte rart.

Monica Bakk Engdal fra Aure har valgt å dele historien på Facebook for å advare andre.

Hun forteller til Driva at sjuåringen hadde ladet Ipaden tidligere på kvelden. Da han tok Ipaden fra laderen, lot han kontakten stå i. Slik mange gjør. Ledninga ble liggende i senga, oppå ei ulltrøye. Monica tror trøya på et vis ble krøllet over og rundt laderen da sønnen gikk og la seg.

- Litt seinere hørte jeg ham banke i veggen, og da jeg kom inn på rommet hans, fortalte han at han syntes det luktet rart. Og det hadde han rett i, sier Monica.

- Det luktet svidd.

Hun begynte å lete rundt, og fant etter hvert laderen inni trøya, som var helt svidd. Laderen var også helt sundbrent.

Monica sier det kunne ha gått helt galt denne kvelden. På Facebook deler hun derfor en advarsel:

"Folkens!! Før dere tar kveld, dra ut støpsler til ladere. Denne laderen sto i veggen på barnerommet, var ikke koblet i telefon eller iPad, men ei ulltrøye... Det gikk heldigvis bra, takket være at vi var hjemme, våken og en guttunge som syntes det lukta rart. God natt, sov godt", skriver hun. Hun deler også et bilde av ulltrøya og den ødelagte laderen.

Det er mange som har reagert på innlegget. Lørdag kveld var det delt nesten fire tusen ganger. Flere kommenterer også, medgir at de ofte går fra laderen i kontakten - og takker for advarselen.