– Vi koste oss skikkelig, sier folkehelsekoordinator og medarrangør Mari Husan. Hun var blant dem som bidro til at arrangementet på Rød familiepark ble en suksess. Rundt 180 personer deltok på Rød – der velforeninga i bygda var medarrangør. Like mange deltok under arrangementet på Lomstjønna på Vistdalsheia. Også på Raudsand var det mange som feiret DNT-bursdagen i det flotte vinterværet.

På Rød var det grilling rundt bålpanna, det var natursti, noen gikk på ski og andre brukte akebrettet.

Fornøyd

Atle Frantzen er rådgiver for friluftsliv i Molde og Romsdal Turistforening. Han er kjempefornøyd med at så mange benyttet finværet til å stille opp ved de ulike arrangementene rundt 150-årsjubileet til turistforeningen.

– Kjempeoppslutning i Nesset. Vi hadde også arrangement i Isfjorden og på Skaret. Rundt 1200 personer møtte fram på Skaret. Det er vi veldig godt fornøyd med. Det har vært god oppslutning over hele landet rundt jubileumsfeiringen for DNT, sier Frantzen.

Kaldt i Grødalen

Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT) og Barnas Turlag i Sunndal oppfordret folk til å komme seg ut til Grødalen søndag. Lisbeth Thorsø i KNT sier de er godt fornøyd med frammøtet.

– Vi delte ut premier til 50 unger. Det var mange aktiviteter å være med på. Natursti, leirsted, bålpanne og akebakke. Været var fint, men kaldt. Det var ned mot 14 minusgrader, så det ble en kjølig men fin dag. Takk til Sunndal kommune og Røde Kors Sunndal for god hjelp og takk til Grødalen hytteeierlag som har sørget for supre akebakker og løyper, sier Thorsø.