En slik oppslutning om årsmøtene er det trolig få lag og foreninger forunt å få. Noe av forklaringen ligger nok i at Sunndal revmatikerforening er svært godt drevet. I forkant av årsmøtet hadde valgkomiteen gjort en god jobb og fått på plass gode kandidater til alle verv, så dermed var det ingen risiko for å bli «kuppet» inn i ett eller annet om man møtte opp.

Jorun Teilgård ble valgt til møteleder, leder Oddrun Stensø Nasvik gjennomgikk årsmeldingen, mens kasserer Leikny Bø refererte fra regnskapet. Alt ble godkjent.

Kommende år vil det bli satt økt fokus på økonomien. Blant annet er det foreslått en reduksjon på 12.000 kroner på diverse bevilgninger til gode formål i forhold til fjoråret. Større egenandeler for deltakelse under turer og julebord m.v. kan det også bli.

Ellers framhevet lederen at man svært gjerne ønsker å få enda flere medlemmer i foreninga – det er bare å ta kontakt med henne eller noen av de andre styremedlemmene. Det aller viktigste tilbudet de har er utvilsomt aktivitetstilbudene som er lagt til varmtvannsbassenget ved Sunndal Svømmehall.

I løpet av 2017 er det avholdt ni styremøter, hvor i alt 69 saker er blitt behandlet. I tillegg har det vært avholdt ni møter, basar og julemøte/julebord på Angvik gamle handelssted, der 38 personer deltok.

På medlemsmøtene har blant disse temaene vært tatt opp: Yoga/pusteøvelser ved Signe Småvik, foredrag om Lupus og Sjøgren, symptomer og årsaker ved Kari Ødegård, orientering om nye regler for egenandelskort 2 ved Aud Øien, orientering om turene i foreningens regi ved Anne Marie Hole samt førstehjelpskurs ved Oddbjørn Althammer m.m.

Det ble arrangert dagstur til Bergtatt i Eide i juni der 39 var med. Det var også invitert til Savalen-tur i oktober. Få påmeldte førte til at denne ble kansellert. Videre har styremedlemmer deltatt på diverse kurs og konferanser.

Foreningen samarbeider også med diverse ideelle organisasjoner, som Kaffekoppen (i samarbeid med Helsedirektoratet og Kreftforeningen i Sunndal). Styreleder deltar også i ulike kommunale råd, slik som RFF – kommunalt råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne, brukerrådet for Sunndal Pensjonistsenter, FFO – Funksjonshemmedes Felles organisasjon Møre og Romsdal fylkeslag, NRF – Møre og Romsdal Fylkeslag – valgkomiteen (leder), samt SNR – Sykehuset Nordmøre og Romsdal – brukerutvalget/FFO.

Av andre aktiviteter som kan nevnes er stand ved Borgstua i forbindelse med Sunndal kulturfestival, markering av Revma-dagen 12. oktober med stand i Amfi. Styret har også sendt ut brev til alle medlemmene i oktober som ledd i markedsføring av foreningens arbeid. I tillegg har styret kontaktet lokalavisene som et ledd i markedsføring- og rekrutteringsarbeidet.

Et tilbud om alternativt trening i Oppdal svømmehall i de to månedene Sunndal Svømmehall var stengt ble kansellert på grunn av liten interesse.

Valg

Hovedstyre: Leder Oddrun Stensø Nasvik (gjv), nestleder Jorun Teilgård, sekretær Kikki Vebenstad, studieleder Aud Øien (ny), kasserer Leikny Bø (gjv), styremedlem Frida Resell (gjv), Varamedlem 1 Torhild Haugen (gjv), varamedlem 2 Kari Røkkum (ny).

Basarkomite: Gerd Lillian Næsgård (gjv), Torild Sunnmørsvik (ny), Unni Faksnes (ny), Karen Rolfseng (ny).

Kjøkkenkomite: Bjørg Mosbakk (gjv), Jorunn Bugge (gjv), Jorunn Løvik (gjv), Berit Molvik (gjv). Vara: Gunbjørg Innerdal Nilsen (gjv) og Sigrid Bodil Sjølseth (gjv).

Dagturkomite: Grete Husby (ny), Anne Marie Hole (gjv).

Valgkomite: Gerd Lillian Næsgård (gjv), Tove Løvik Opdøl (gjv), Karen Rolfseng (gjv).

Revisorer: Odd Nasvik (gjv), Kikki Vebenstad (ny).