Rindal møtte Frøya i Frøyahallen søndag ettermiddag. Laget satte full fart fra start, og med ett velfungerende forsvar og angrep leder Rindal 7-15 til pause.

Andre omgang preges av at iveren og innsatsen reduseres, noe som fører Frøya inn i kampen igjen. Men Rindal biter tennene sammen og henter seg inn igjen helt på tampen, og går til slutt seirende ut av kampen med resultatet 22-25. Lagets toppscorer ble Malin Løset med hele 9 mål.

– Det ble en meget god førsteomgang med tanke på forsvarsspill, men vi ønsker oss flere mål offensivt. Det var ingen særlig god kamp av Rindal damer dette, men vi tar med oss fire poeng, og da kan vi ikke være annet enn fornøyde, sa trener Anders Moe Sæter etter kampen.

Seieren førte laget opp på førsteplass på tabellen, og om Rindal vinner alle sine neste kamper er de sikret opprykk til 3. divisjon. Laget møter Flå/Lundamo/Støren på hjemmebane i Rindalshuset neste helg, og dette blir dermed en svært spennende opprykkskamp for Rindal.

Lag og målscorere:

Malin Løset (9)

Gro Anita Bolme (6)

Ane Vasskog (4)

Malin Bjørnås (2)

Ana Paula de Jesus Pimentel (1)

Kamilla Solligård (1)

Marlene Myrlund (1)

Maren Halgunset

Reidunn Kristine Grytbakk

Stine Løkås

Nelly Skjølsvold

Uavgjort i toppoppgjøret

Rindal tok med seg ett poeng etter noen kaotiske sluttminutter mot NTNUI Håndball 3.

Rindal møtte laget NTNUI Håndball 3 i Idrettsbygget NTNU lørdag. Begge disse lagene ligger i toppen i damenes 4. Divisjon. Første omgang ble god for Rindal, med ett flott forsvarsspill. Men til tross for en god kjempet kamp klarte ikke Rindal og holde trykket helt til kampslutt, og tar med seg ett poeng etter uavgjortresultatet 22-22.

– Vi løper mye, og tjener en del på dette i starten. Men utover i andre omgang virker vi slitne, som fører til en del dårlige vurderinger og valg. Med tanke på spillet i det 55 minutt skulle vi ha vunnet, men vi er også heldige som spiller unna med 1 poeng i noen kaotiske sluttminutter, sa trener Anders Moe Sæter etter kampen.

Laget og målscorere:

Malin Bjørnås (5)

Ane Vasskog (4)

Malin Gåsvand Løset (4)

Kamilla Bakk Solligård (3)

Marlene Indiane Myrlund (2)

Gro Anita Bolme (2)

Ana Paula de Jesus Pimentel (2)

Maren Halgunset

Eline Romundstad

Ida Moen

Eirin Eline Mogset

Nelly Skjølsvold