Den årvisse begivenheten skjer i år søndag 26. februar. Det er gratis påmelding, helst innen en halv time før arrangementet starter.  Arrangør Driva IL lover premiering, loddsalg og kiosksalg – og god stemning! Det er også fine værmeldinger som lover sol søndag.

– Det har vært en knallvinter for vinterbygda Gjøra med stabile snøforhold i skileikeområdet og i lysløypa og fine isforhold på skøyteisen. Isleggerne og skøytegruppa har også i år gjort en fenomenal jobb for å sørge for gode forhold. Værmeldingene framover tyder også på kalde, stabile temperaturer, slik at vi får gode forhold til selve skøytemesterskapet og skøytedagen. Vi har åpen kiosk og varmestue, sier leder i Driva IL, Tommy Fossum. Han minner om at det er vanlig skøytedag også for de som ikke vil stille i konkurranse. Alle søndager i januar, februar og til langt uti mars er det skøytedager med åpen kiosk ved skøytebanen.

Driva IL melder om at skøytebanen har vært brukt av mange også i vinter. Skøyteisen er åpen for fritt bruk og laget har skøyter i alle mulige størrelser til utlån helt gratis. Det er også hjelmer og annet skøyteutstyr som folk i alle aldre kan benytte. Varmestue og toalett er åpent hele døgnet og flombelysning kan skrues av og på etter behov. Dette et lavterskel, gratistilbud, tilrettelagt av Driva IL, som gjøres på dugnad.Driva IL ønsker alle hjertelig velkommen til å bruke tilbudet.

– Vi håper på gnistrende is under vintersol og blå himmel på søndagens mesterskap. Alle er hjertelig velkommen, sier Fossum.