Etter uavgjortkampen mot NTNUI 4 på lørdag, var Surnadals herrelag klar for kamp mot Charlottenlund søndag ettermiddag. Motstanderlaget spilte godt, og tok føringen gjennom første omgang. Til pause lå Surnadal under med hele 14 mål, da stillingen sto 22-8 til Charlottenlund.

- Vi klarte ikke å sette angrepet godt nok, og møtte rett og slett et bedre lag, sier keeper og lagleder Stian Faksnes etter kampen.

Andre omgang ble bedre for Surnadals del. Laget stilte med kun 8 spillere, men til tross for gode enkeltprestasjoner ble forspranget til Charlottenlund ble for stort. Surnadal ble overkjørt av et godt lag, og resultatet ble 41-24 til motstanderlaget.

- Noen av Charlottenlunds spillere er veldig, veldig gode. De tok oss alltid i ”ankomstfasen”, og vi fikk ikke satt sjansene våre, sier Faksnes.

Håkon Mikkelsen ble Surnadals mestscorende med ni mål. Neste helg møter Surnadal Utleira IL og Charlottenlund på hjemmebane i Surnadal idrettshall. Faksnes mener det er flere ting som må på plass før helgens hjemmekamper.

- Vi må ta ut backene deres med en gang, og rett og slett utnytte sjansene våre bedre. Det blir to spennende kamper, sier Faksnes.

Målscorere og spillere:

Håkon Mikkelsen (9)

Espen F. Vraalsen (6)

Ole Joar Karlstad Bruset (4)

Stian Kooyman (3)

Mikkel Bæverfjord (1)

Jon Arne Løfaldli (1)

Lars Bæverfjord

Stian Faksnes

Ståle Sæterbø