Denne helga er det klart for en ny runde med Åpen Hall i Halsahallen, der ungdomsrådet inviterer ungdom til spilling, turneringer og litt forskjellig av aktiviteter.

– Det blir nok hovedsakelig LAN, men vi skal også ha en del turneringer og andre aktiviteter. Kanskje blir det vist noen filmer, og ellers litt forskjellig. Dette er i alle fall alltid veldig sosialt, og vi er våkne i ett strekk fra start til slutt, forteller leder i Halsa ungdomsråd, Peder Bergset Botten.

Arrangementet, som starter fredag kveld og går fram til midt på dagen lørdag, er et rusfritt arrangement for alle ungdommer i aldersgruppa fra og med elever i sjuende klasse, til og med tredjeårselever på videregående. Det blir også kiosksalg.

– Åpen hall er alltid et veldig populært arrangement som vi får bare positive tilbakemeldinger på. Det er åpent for alle i den aktuelle aldersgruppa, både i Halsa og nabokommunene, så vi håper at mange kommer i år også, sier Peder.

Arrangørene takker ellers for all hjelp de får i forbindelse med arrangementet, både med vakthold og andre ting.

- Ta med gaming-utstyr, venner eller bare deg selv, og kom! Vi fikser aktiviteter for alle: turneringer, gaming og så videre. I år skal vi flytte musikken bort fra LAN-området, ettersom at flere ønsker det, opplyser arrangørene. - Vi gleder oss!