Møtet er åpent for alle interesserte og blir i kinosalen i Halsahallen. På programmet blir det blant annet informasjon om Blåfjella felles kortområde, og Stian R. Almestad kommer for å fortelle om hvordan de har gjennomført sitt smårovviltprosjekt i Stjørdal. Her blir det fokus på bakgrunn, organisering, målsettinger, gjennomføring av tiltak, resultat og noen betraktninger.

På smårovviltet er det oppsatt ulike skuddpremier, samt poeng. For mårhund, som er uønsket i Norge, er skuddpremien 500 kroner (50 poeng), for rødrev 200 (20 poeng) og mår 100 kroner (10 poeng). Og for hver felte grevling, mink, røyskatt, kråke og ravn får jegeren 50 kroner og 5 poeng.

På bakgrunn av dette blir det denne kvelden også premiering av de tre beste jegerne sist sesong. Dette er de tre som har oppnådd flest poeng samlet sett gjennom sesongen. Sesongen ble avsluttet 31. mars, og nytt jaktår startet 1. april.

Blåfjella felles kortområde, som dekker rundt 500 km² landareal og omfatter hele Halsa kommune samt Åsskard i Surnadal kommune, består av Åsskard Utmarkslag, Halsabygda storviltvald, Betna og Vågland Utmarkslag, Valsøyfjord Utmarkslag og Lerviklandet, Rodal og Engdal Utmarkslag.

Arrangørene ønsker alle interesserte vel møtt til Halsahallen torsdag klokka 19.