Thon Hotel Vårsøg ønsker å vise fram hotellet for hele bygda og gi folket en smak av menyen. Derfor arrangeres Åpen dag den første lørdagen i september.

Thon Hotel Vårsøg har hatt en flott sommer, der blant annet Musters Bistro og den nye uteplassen ved Kastanjen ble en storsuksess. Nå ønsker hotellet å ta enda et skritt videre for bygda og lokalbefolkningen, og inviterer alle til Åpen dag den første lørdagen i september.

– Da kan folk komme innom og kose seg med gratis kaffe og kaker midt på dagen, og hvis de ønsker det får de seg også en omvisning på hotellet. Og om kvelden blir det en gylden mulighet til å få seg en smak av høstmenyen i vår spesielle restaurant, forteller markedssjef Danijela Ardstedt.

Etter middagen fortsetter kvelden i Musters og Sandemann Bar, der det blir levende musikk med Karstein Mauset fra Pericom.

Billig fireretters

Kjøkkensjef Lena Kvande har i anledning dagen satt sammen en fireretters meny, et lite utdrag av høstens meny. Prisen på dette måltidet vil være kun en tredel av det den koster til vanlig, men dette krever bordbestilling.

– Hotellet her har et unikt kjøkken, med en matkvalitet som få i Norge har maken til. Dette blir en skikkelig smaksreise, lover Danijela. – Detaljer om bestilling går vi ut med senere.

Kjøkkensjefen understreker at de setter veldig høge krav til seg sjøl, og at de er stolte av det de leverer.

– Vi har et godt kjøkken med gode kokker, vi er rett og slett veldig gode på mat! Dette vil vi gjerne at bygdefolket også skal få ta del i, smiler Kvande.

Gjennom sommeren har veldig mange benyttet seg av mattilbudet ved Musters.

– Ja, godt vær kombinert med gode åpningstider, nye utemøbler og veldig god mat har lokket folk hit i hopetall! Musters er veldig bra, men restauranten vår er enda bedre, smiler restaurantsjef, Øyunn Fugelsøy Aune.

Søker «poteter»

Dette blir altså en dag- og kveld dedikert til bygda og lokalbefolkningen, samme dagen som det er torgdag på kulturhusplassen i regi av Kreativt Forum.

Den nye uteplassen skal utvikles enda mer til neste sommer, men hotellet utvikler seg også på alle andre områder.

– I den forbindelse søker vi etter arbeidsfolk. Nå står en travel høst- og julebordssesong foran oss, og vi trenger flere til servering i retauranten og i baren. Vi ser etter fleksible og arbeidssomme personer som kan brukes på flere områder. Tittelen «potet» synes vi er kjempepositivt her, smiler Danijela.

De blide damene ønsker alle hjertelig velkomne til Åpen dag, og oppfordrer ellers folk til å like hotellets side på Facebook for å få med seg alt det som skjer.