Brattvåg hadde ballen mest i første omgang, men Sunndal lå lavt og nektet hjemmelaget rom å spille i. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

I andre omgang tok kampen fyr, og hele seks mål ble scoret den siste halvtimen.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Finn Alvestad 17 minutter ut i andre omgang, med et skudd fra drøyt 20 meter.

Sunndal utlignet bare to minutter etter. En lang ball ble slått over en utrusende Brattvåg-keeper, og Erik Rudi kunne krangle ballen i mål i en duell med en forsvarsspiller. Torgeir Ruud Ramsli satte inn 2-1 for Sunndal kvarteret før slutt, men gleden varte ikke lenge.

Brattvåg kom tilbake for fullt og scoret tre mål før dommeren blåste av kampen.