Daglig leder ved El-Watch, Kjetil Halle, opplyser at de har invitert ordfører Ola Heggem til å forestå snorklippingen når de får sin offisielle åpning av nye lokaler i Autogarasjen på Rindal sentrum fredag kveld.

Dette passer bra med Rindal kommune som huseier og utleier, sier Halle.

Det er fortsatt håndverkere i arbeid rundt om på huset, men alt skal være ferdig til fredag.

Lokalene har fått stor romslig resepsjon, administrasjonsavdeling, kombinert møterom/spiserom, utviklingsavdeling og produksjonsavdeling.

Halle opplyser at det er produksjon av småserier, enkeltprodukt og bygging av prototyper som foregår på huset.

Øvrig produksjon av større serier og volumvarer er satt bort til Trollheim Vekst.

El-Watch er i høyeste grad ei høgkompetansebedrift, og med bredt spekter av kunnskap samlet under samme tak. Det dreier seg om elektronikk, data, salg og produksjon og med tett samarbeid mellom fagfeltene.

Halle påpeker at det er et puslespill å ha rett folk på rett plass, noe han synes de har lyktes godt med og at de nå har en høyst profesjonell stab.

-Vi har dyktige folk som vi ønsker å ta godt vare på. Derfor er det viktig å gi dem gode arbeidsplasser.

Ansatt i bedriften er tre surnadalinger, fire rindalinger og én meldaling.

– Vi utvikler elektronikk – noen egne prosjekter samt at vi har kunder som tar kontakt med oss for å få utviklet skreddersydd elektronikk. Vi har oppdrag som kan være unnagjort på relativt kort tid, og andre prosjekter som vi kan holde på med i årevis, sier Halle.

Han røper at de for tida er i gang med noen større oppdrag som foreløpig må være forretningshemmeligheter, men som etter planen kan gi gode inntekter i framtida.

– Det dreier seg mye om å være tidlig ute med ny teknologi, sier han. Når tida er moden, får vi vite mer om dette.

El-Watch har prøvd ut lokalene i noen uker nå, og Halle har fått gode tilbakemeldinger fra medarbeiderne på at de fungerer utmerket både hva gjelder funksjonalitet og trivsel.

Mandag holder Rindal Næringsforum lunsjmøte i El-Watch-lokalene, og etter lunsjmøtet holder bedriften åpent hus for alle som vil komme for å se og kanskje få en liten omvisning.

– Det blir bra for bedriften å få være lokalisert i sentrum og få profilere oss her. Én ting er å vise oss fram for kundene. Vel så viktig er det å profilere oss som en interessant arbeidsplass for ungdom som kommer heim etter endt utdannelse.

– Har dere planer om nyansettelser nå?

– Vi har vel ingen umiddelbare planer, men hvis den rette personen med den rette kompetansen dukker opp, kommer vi ikke til å la sjansen gå fra oss, sier han.

Men først – snorklipping på fredag og åpent hus på mandag altså.