Etter godt forarbeid av Ståle Rønningen i det 22. minutt satte Adnan Dudic inn Sunndals første scoring fra kloss hold. Og fortsettelsen skulle også bli severdig for de 123 frammøtte tilskuerne. Etter 38 minutter utnyttet Torgeir Ruud Ramsli en kjempeblunder i Sverresborg sitt forsvar og doblet ledelsen. Dette ble også pauseresultatet.

Etter 54 minutter ble Sunndal tildelt straffespark, og som vanlig satte lagkaptein Eivind Lervik dette kontant i mål. Deretter var det innbytternes tur: Sindre Sylte la på til 4-0 etter 78 minutter, mens Sindre Sæther Ulfsnes fikk æren av å avslutte scoringene tre minutter på overtid.

Trener Rune Ledal var naturligvis strålende fornøyd etter endt kamp. – Dette er vår fjerde hjemmeseier på rad. Vi gjennomfører kampen akkurat som vi var enige om på forhånd, sier han. – Men nå må vi også begynne å ta poeng borte, sier han. – Kampen mot Træff 2 førstekommende søndag blir en ordentlig sekspoengskamp som vi simpelthen «må» vinne, sier Ledal.