- Vi er kjempestolte og glade. Tusen takk til alle som bidro til at årets ladyoppsetning ble både en kunsterisk, publikumsmessig og økonomisk suksess!

Det var en gjeng glade styremedlemmer i JazzåTeateret Produksjon AS som fredag inviterte til pressekonferanse for å formidle den store gladnyheten. Det foreløpige regnskapet for årets oppsetning viser et overskudd - eller et driftsresultat på hele 250.000 kroner.

- Vi er kjempefornøyd med resultatet og mener at dette gir et robust grunnlag for å satse videre mot 20-års jubileet neste år. En forutsetning for dette er selvsagt at vi også i 2015 har økonomisk grunnlag i form av tilskudd fra kommune, fylke og næringsforening - samt støtte fra sponsorer og ambassadører, sier Ola Ulvund og styreleder Anne Bente Skare.

Det kjempegode resultatet begrunnes med knallhard kostnadskontroll i alle ledd. Alle aktører har bidratt. Også de profesjonelle.

- Vedlikehold og nyinvesteringer er holdt på et absolutt minimum i 2014. Derfor er vi også glade for at gaven fra Ladyens venner og tilskuddet fra Spelfondet gir et helt nødvendig økonomisk grunnlag for videreutvikling av Lady Arbuthnott.

Det gode billettsalget har vært avgjørende for årets resultat. Kun  43 billetter av 3300 var usolgt.

Styret i JazzåTeateret Produksjon er allerede i gang med planleggingen av neste års forestilling. Det blir den 20. i rekken. Flere følger. Tilskudd fra Ladyens venner skal blant annet brukes på ny scene som er kostnadsregnet til 100.000 kroner. Et arbeid som skal inn på årets regnskap.

Det gode resultatet gleder også ordfører Ståle Refstie som representerer ladyens største sponsor. Kommunestyret har vedtatt å sette av 400.000 kroner i tre år framover.

- Vi vil takke alle for en enorm innsats. Ikke minst ønsker vi å takke publikum for fantastisk oppslutning om årets Lady Arbuthnott. En stor takk også til alle de 160 som var involvert i oppsetningen, sier styret i JazåTeatereeet Produksjon AS.