Sunndal vant 3-1 heime i kampen mot Kolstad på Sande. Seieren kunne sikret videre spill i 3.divisjon om resultatene i andre kamper hadde gått Sunndals veg.

– Jeg er godt fornøyd med gjennomføringen av denne kampen, fortsetter Ledal. – Guttene sto på og spilte slik vi hadde avtalt på forhånd. Kampen endte med en fullt fortjent 3-1-seier til Sunndal. Imidlertid ble ikke resultatet i de øvrige kampene slett ikke slik som Sunndal hadde håpet denne dagen – og dermed var et surt nedrykk til 4. divisjon et faktum. Sammen med Sunndal rykker Træff 2 og AK ned.

– Sett i ettertid er det spesielt ergerlig var det at vi ikke klarte å hindre AK i å utligne mot oss fire og et halvt minutter på overtid på Bruhagen i forrige kamp. Hadde vi klart det, hadde vi berget plassen – så små marginer er det, sukker Ledal. Imidlertid var inngangen til årets sesong for dårlig. Høstsesongen er vi derimot godt fornøyd med. Denne beviser slik jeg ser at vi er gode nok for tredje divisjon.

– Vi hadde selvsagt i det lengste håpet at vi skulle klare å berge plassen. Nå må vi foreta en grundig evaluering av årets sesong, samtidig som vi starter med å kartlegge hvilke spillere som er aktuelle for den kommende. Målsettingen må være å rykke opp igjen så snart som overhode mulig.

Publikumsoppslutningen var svært positiv lørdag med 210 betalende tilskuere, noe som er årsbeste.

Driva kommer med mer fra lørdagens kamp i mandagsavisa.