Dette blir en dag for frivilligheten i Halsa, med utstillinger og stands, aktiviteter og konkurranser, filmpremiere om frivilliglivet i Halsa, smaksopplevelser, innholdsrikt sceneprogram og prisutdelinger.

– Fristen er egentlig utgått, men hvis det er flere lag eller organisasjoner som har lyst til å bli med og ha stands, så er det bare å ta kontakt, opplyser leder ved frivillighetssentralen, Tove Karin Halse Lervik. – Kandidater til årets ildsjelpris kan også meldes inn til frivilligsentralen fram til 1. november.

The Real Passion drar i gang den første timen av programmet i firetida, og får godt følge av humorduoen Tor Erik Gunstrøm og Øivind Johannessen, Øyvind Glåmen og Torstein Snekvik, og Halsa bygdeungdomslag.

Og etter en times pause med matsalg, utstillinger, stands og loddsalg, innleder kveldens konferansierer Gunstrøm og Johannessen resten av sceneprogrammet: Halsa og Valsøyfjord musikkorps, «Mini idrettsgalla», Halsakoret, Halsa kommunes kulturpris, Ungdommens kulturpris ved Sparebank 1 NV, og Ildsjelpris ved Gjensidige. The Real Passion får også gleden av å avslutte kvelden.

– Det er gratis inngang og vi oppfordrer alle til å komme til Halsahallen og bli med på en trivelig ettermiddag og kveld i frivillighetens tegn, sier Lervik.