I morgen, lørdag, er det cupfinale mellom LSK Kvinner og Trondheims-Ørn i Telenor Arena. Mens trønderne endte på en skuffende 8. plass i toppserien denne sesongen, ble motstanderen seriemester. Men sunndalsjenta Guro Reiten har likevel tro på trøndersk jubel.

- Vi har ingenting å tape. Alle forventer at LSK skal vinne, men jeg har en god følelse. Vi pleier å være gode i sånne kamper, sier Reiten til fotball.no.

- Det er denne kampen alle norske fotballspillere, både på kvinne- og herresiden, har lyst til å spille. Nå er vi her og har sjansen til å vinne cupgull. Det vil være en kjempeprestasjon. Vi skal bare kjøre på, fortsetter hun.

På spørsmål om hvordan nervene på kampdagen blir, svarer hun:

- Jeg blir nervøs bare av å snakke om det nå, så det blir sikkert nerver på kampdagen også. Det handler bare om å kontrollere det og bare kjøre på.

20 år gamle Reiten har stadig blitt en viktigere spiller for Trondheims-Ørn.

- Jeg er mye mer involvert i spillet enn før og må ta mer ansvar, men det er noe jeg trives med. Jeg synes det er helt greit å ha litt press og vite at man er nødt til å være på topp hele tiden. Jeg føler jeg har tatt steg denne sesongen. Det har blitt en del mål og assist, samtidig som jeg har utviklet den defensive delen av spillet. Jeg har blitt mer voksen og tør å stå frem.

Etter flere år som kaptein for aldersbestemte landslag fikk hun i fjor høst sjansen i A-landslagstroppen. Denne sesongen har hun vært fast inventar i troppen til Even Pellerud.