Mens det på indre Nordmøre har vært en rolig natt for politiet, kan man fra de to nærmeste byene melde om mye bråk og uro som følge av fyll.

I Kristiansund måtte politiet i de tidlige morgentimer avslutte en fest etter flere klager fra naboer. Klokka 03:39 kunne politiloggen imidlertid melde om at to menn i 20-åra var pågrepet etter å ha ytt vold mot en mann i 20-åra. Tidligere på natten hadde politiet i nordmørsbyen også avsluttet en annen fest på grunn av høy lyd, avbrutt slåssing ved et utested og kjørt hjem en mann i 30-åra fra et utested hvor han hadde havnet i bråk. En mann i 40-åra ble også bortvist fra sentrum, etter å ha vært vanskelig på flere utesteder.

I Molde ble en mann bortvist fra sentrum etter å ha kommet med trusler ved et spisested, og en annen mann i 20-åra ble anmeldt for ordensforstyrrelse i sentrum. Sistnevnte ble gitt oppholdsforbud i sentrum resten av natta. Tidlig på natta ble også en mann i tenårene anmeldt for kjøring i berust tilsted, men i en promillekontroll ved Årø i de tidlige morgentimene, ble 55 bilførere kontrollert uten at noen fikk utslag promille.

I Surnadal var det laserkontroll lørdag kveld. Ingen fartsovertredelser ble registrert.