Gunnar Erik Walseth var daglig leder i det nylig konkursrammete firmaet Magne Nærum AS. Nå er samme Walseth ansatt som daglig leder i det nyetablerte firmaet SN Entreprenør med utgangspunkt i forretningsadresse på Sunndalsøra.

Walseth sier han har fått med seg Øystein Syltern som driver av et stort entreprenørfirma i Åfjord som partner i det nye firmaet. Syltern eier 50 prosent av aksjene i SN Entreprenør, mens han sjøl gjennom Storbraaten Holding AS eier 40 prosent. Magne Nærum er gjennom Nærum Holding AS inne med 10 prosent eierandel.

– Nærum har et stort kontaktnett og vi er glad for at han både er med på eiersida og i en mindre deltidsstilling som ansatt. Det er 12 av de totalt 22 tidligere ansatte i Magne Nærum AS som nå tilbys jobb. Vi har bestemt oss for å starte forsiktig. Vi jobber for å sikre oss oppdrag, men foreløpig er det bare en jobb i Kristiansund som er klar.

De fleste maskinene som Magne Nærum AS hadde var leaset. Walseth sier de er i forhandlinger med boet om å få overta noen maskiner.

Bankforbindelsen til SN Entreprenør er Åfjord Sparebank.